Atacatoarea Mirelei Vaida ar fi actionat la pont
Atacatoarea Mirelei Vaida ar fi actionat la pont

Răsturnare de situație. Atacatoarea Mirelei Vaida ar fi acționat la pont. De asemenea, au fost făcute publice primele imagini cu agresoarea Mirelei Vaida. Cum arată femeia care a aruncat cu cărămida spre realizatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Cum arată atacatoarea Mirelei Vaida. Aceasta nu ar fi bolnavă psihic, ci ar fi fost pusă de cineva să facă asta

Răsturnare de situație. Atacatoarea Mirelei Vaida ar fi acționat la pont. În plus, au apărut primele imagini cu agresoarea Mirelei Vaida. Cum arată femeia care a atacat-o pe vedeta Acces Direct.

Au fost momente grele, vineri seara, pentru Mirela Vaida după ce a fost atacată cu o cărămidă chiar în direct, când tocmai începuse să prezinte subiectele zilei. Mirela Vaida a fost în stare de șoc în urma celor întâmplate și cu greu și-a găsit puterea de a depăși momentul halucinant pentru toată lumea.

Atacatoarea Mirelei Vaida ar fi actionat la pont
Atacatoarea Mirelei Vaida ar fi actionat la pont

După atac, soțul Mirelei Vaida a venit și a luat-o de la muncă

De asemenea, imediat după terminarea emisiunii, soțul său a venit să o ia de la platou, iar împreună au plecat la munte, acolo unde îi așteptau cei trei copii, în speranța că atenția lor o va ajuta pe aceasta să depășească acest episod terifiant.

Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”, a spus Mirela Vaida pe contul de Instagram.

Imaginile atacatoarei, făcute publice la Acces Direct

Emisiunea Acces Direct a făcut publică prima imagine cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Nu a fost dezvăluit numele agresoarei, ci doar câteva detalii, că a fost internată într-un spital psihiatric din Iaşi.

Atacul a avut loc în urmă cu câteva zile ți încă trezește semne de întrebare. Mirela Vaida a declarat că se teme în continuare. Ea spunea că face acum nişte legături, pentru că primeşte ameninţări şi pe reţelele sociale. În cursul zilei de luni a mers la Secţia 4 pentru a depune o plângere.

Daniela Gyorfi crede că atacatoarea a acționat sub îndrumarea cuiva

Daniela Gyorfi a fost şi ea prezentă, atunci când Mirela Vaida a fost atacată, deoarece urma să intre în emisiune. Artista este de părere că femeia a fost trimisă de cineva şi că nu ar fi bolnavă psihic. ”Poate că da, este bolnavă psihic, dar a fost foarte precisă şi exactă, când a venit cu bolovanul spre tine. Eu cred că a fost trimisă de cineva, la pont” a declarat Daniela Gyorfi.

Această femeie ştia unde să ajungă, unde este platoul. Dacă, într-adevăr, a fost trimisă de cineva şi pusă să o atace pe Mirela Vaida, poate fi considerat un act de terorism. Nu are cum să fie nebună, era prea precisă, cred că avea discernământ”, a spus Aurel Moldovan.