Caz de incest in SUA
Caz de incest in SUA

O tânără este în stare de șoc. Și-a prins soțul în timp ce făcea dragoste cu mama lui. Cum s-a întâmplat totul, citiți în articolul de mai jos.

Calvarul unei tinere. Și-a prins iubitul în timp ce făcea dragoste chiar cu mama lui

O tânără este în stare de șoc după ce și-a prins soțul în timp ce întreținea relații intime chiar cu mama lui. Femeia în vârstă de 64 de ani și fiul ei, în vârstă de 43 de ani, din SUA, au fost prinși de soția bărbatului chiar în timp ce făceau dragoste.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi îndrăgostiți incestuoși riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii, scrie Daily Mirror.

Cei doi au fost suprinsi in timp ce faceau dragoste
Cei doi au fost suprinsi in timp ce faceau dragoste

Ce a declarat bărbatul, fiul femeii

Toți trei locuiau în aceeași casă și ar fi fost pentru prima dată când au întreținut relații intime. Soția individului, care i-a prins în flagrant, a chemat imediat Poliția. ”Nu știu. Pur și simplu s-a întâmplat”, a declarat bărbatul de 43 de ani.

Mama acestuia ar fi recunoscut că s-ar fi apropiat foarte mult în perioada pandemiei și totul a escaladat după ce au început să se sărute.

Alt caz de incest, tot în SUA

Pe de altă parte, o tânără, Samantha Kershner, a început să aibă relații interzise cu tatăl ei, după ce s-a aflat într-o ”competiție” cu sora ei vitregă, care dorea să fie cu bărbatul. Cazul șocant, înregistrat în Nebraska, SUA.

După ce Travis Fieldgrove s-a reîntâlnit cu fiica lui biologică, pe care nu a cunoscut-o niciodată, relația ar fi putut rămâne una normală, de genul tată-fiică, dar lucrurile au degenerat într-un incest.

Tanara care s-a casatorit cu tatal ei
Tanara care s-a casatorit cu tatal ei

Un bărbat s-a căsătorit cu propria fiică

Bărbatul de 40 de ani s-a căsătorit cu propria fiica și a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în data de 30 mai, pentru incest. Între timp, soarta juridică a fiicei sale de 21 de ani, Samantha Kershner, rămâne incertă.

De asemenea, conform declarației date de Samantha Kershner la poliție, ea și Fieldgrove s-au văzut inițial în urmă cu trei ani, după ce tânăra i-a cerut mamei sale să o pună în legătură cu tatăl pe care nu-l cunoscuse niciodată.

Mama i-a făcut pe plac fetei. I-a făcut cunoștință cu tată natural

Mama a pus la punct întâlnirea și cei doi s-au văzut, dezvoltând o relație tată-fiică, care însă s-a transformat într-o relație interzisă.