Sex în Parlamentul Australiei
Sex în Parlamentul Australiei

Este un scandal imens în Australia, acolo unde politicienii sunt acuzați că au întreținut relații intime chiar în clădirea Parlamentului. Mai mult decât atât, parlamentarii australieni și-au făcut de cap chiar și în camera de rugăciune!

Sex în Parlamentul Australiei

Scandalul a pornit în Australia după ce mai multe filmări cu parlamentari care fac sex în Parlament au fost făcute publice de către un fost angajat! Oamnii au rămas șocați, iar scandalul a scos în stradă mii de manifestanți care cer acum demisia parlamentarilor iubăreți.

Acest eveniment a dus, momentan, la concedierea unui asistent senior, notează BBC. Presa britanică relatează că aceasta a fost demisă după ce asistenta ar fi făcut sex pe biroul unei parlamentare. Primul ministru Scott Morrison a descris videoclipurile drept „rușinoase”. Totul a început după ce un fost membru al personalului a dezvăluit că s-a temut să nu își piardă slujba, în urma unui presupus atac sexual.

Sex în Parlamentul Australiei
Sex în Parlamentul Australiei

Scandalul a izbucnit după ce un fost angajat a făcut publice mai multe filmări

Brittany Higgins susține că a fost violată într-un birou de un coleg senior în martie 2019, dar spune că s-a simțit presată să nu raporteze incidentul poliției. Dezvăluirile au declanșat un val de acuzații, iar săptămâna trecută, mii de persoane au participat la marșuri pentru a protesta împotriva abuzurilor sexuale și a hărțuirii femeilor din Australia.

Videoclipurile au fost difuzate către mass-media australiană de către un fost membru al personalului guvernamental, care a spus că a devenit ”imun” la fotografii din cauza volumului ridicat pe care l-a primit.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul videoclipurilor, care au fost filmate în urmă cu doi ani. Acesta a menționat că oamenii au folosit și camera de rugăciune pentru a face sex și chiar au adus prostituate în Parlament.

Premierul Morrison a declarat că este „șocat”, adăugând: ”Trebuie să punem politica deoparte în legătură cu aceste lucruri și trebuie să recunoaștem această problemă și să o remediem”.