Simona Halep a fost spulberată de Serena Williams
Simona Halep a fost spulberată de Serena Williams

Simona Halep a pierdut meciul în fața Serenei Williams, din sfertul de finală de la Australian Open! Americanca a câștigat partida în fața româncei în doar 81 de minute, cu scorul de 6-3, 6-3.

Simona Halep a fost spulberată de Serena Williams

”A fost cel mai bun meci al meu din turneu. Știam că trebuia să joc mai bine, să cresc nivelul, deoarece jucam cu numărul 2 mondial. Viteza a fost mereu bună în cariera mea, mai ales în prima parte”, a declarat Serena Williams.

Simona Halep a castigat doar sase game-uri intr-a 13-a confruntare directa cu Serena Williams. Partida a durat o ora si 21 de minute. In semifinale, Serena Williams o va intalni pe Naomi Osaka.

Simona Halep a fost spulberată de Serena Williams
Simona Halep a fost spulberată de Serena Williams

”Viteza a fost mereu bună în cariera mea”

Americanca a prestat un joc foarte solid in aceasta dimineata, care a fortat-o deseori pe Simona Halep sa stea multi metri in spatele liniei de fund. Indepartata de teren, Halep a fost tinuta la respect si pe tabela de scor, cu exceptia primei jumatati a setului secund, cand Simona s-a distantat la 3-1 si a avut sanse de a face 4-1. Serviciul Serenei Williams a fost, de asemenea, un factor notabil in obtinerea acestei victorii, numarul 7 WTA castigand 77% din punctele jucate cu prima serva.

Serena Williams s-a descurcat impecabil si din punct de vedere defensiv, contracarand contraatacurile Simonei cu brio si afisand un joc de picioare de invidiat la varsta sa, 39 de ani.

Serena Williams l-a contrazis astfel pe Ion Țiriac. Milionarul român spunea că sportiva din America ar trebui să se retragă, pentru a nu e mai face de râs.

“La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea ”Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.