Nelu Ploiesteanu a murit
Nelu Ploiesteanu a murit

Show-bizz-ul românesc este în doliu, după moartea lui Nelu Ploieşteanu! Îndrăgitul lăutar a murit vineri dimineaţă, la vârsta de 70 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Nelu Ploieșteanu a murit la spital, unde fusese internat în ultimele zile.

Nelu Ploieşteanu a murit

Cea care a venit cu vestea tristă a fost jurnalista Mara Bănică, care a scris pe rețelele de socializare. ”Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Cu doar o zi înainte ca Nelu Ploieşteanu să se stingă, Carmen Harra a măturisit la emsiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că familia artistului ar trebui să se roage pentru el, dar să nu îşi facă foarte multe speranţe, căci nu crede că va trece de vârsta de 70 de ani.

Nelu Ploiesteanu a murit
Nelu Ploiesteanu a murit

”În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă”

Şi, din păcate, s-a adeverit. Nelu Ploieşteanu a murit în spital, la vârsta de 70 de an, pe un pat de spital.

“Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a spus Carmen Harra.