A murit Gabi Luncă
A murit Gabi Luncă

Lumea muzicii este din nou în doliu! Legendara interpretă de muzică lăutărească Gabi Luncă a murit la vârsta de 81 de ani. Artista era internată de câteva zile la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, după ce s-a infectat cu coronavirus.

A murit Gabi Luncă

Tragicul anunț a fost făcut de fiica cea mică a cântăreței Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. ”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a fost mesajul postat de Rebeca Onoriu.

Marea artistă s-ar fi infectat cu SARS-CoV-2 acasă. Fiica sa credea că menajera a fost cea care a infectat-o, neștiind nici ea că era pozitivă și ar fi reprezentat un pericol pentru cei din jurul său.

A murit Gabi Luncă
A murit Gabi Luncă

S-a îmbolnăvit de la menajeră

”Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a ştiut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea, dată fiind şi vârsta. În a treia zi de boală a scăzut saturația la 90%”, au fost informațiile familiei.

Fiica lui Gabi Luncă a intrat în direct la România TV, de unde a transmis un mesaj conducerii Spitalului Județean. Rebeca Onoriu a spus că vrea să se facă cât mai repede testul de coronavirus, deoarece vrea să-și ia mama acasă și s-o înmormânteze creștinește!

Rebeca Onoriu a spus și care au fost ultimele cuvinte ale artistei pe care aceasta le-a transmis familiei sale: ”Vă las cu Domnul”.