Ultima dorinta a lui Gabi Lunca
Ultima dorinta a lui Gabi Lunca

Gabi Luncă a murit vineri noaptea, dar a lăsat cu gură de moarte un mesaj pentru copiii ei. Vedeta a fost răpusă de coronavirus, organele sale vitale cedând unul după celălalt. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ultima dorință a lui Gabi Luncă

Gabi Luncă a murit la Spitalul Județean Ilfov, acolo unde a ajuns în stare gravă. A fost internată pe 13 martie la Matei Balș, după care a fost transferată, nu se știe din ce motiv, la Spitalul Județean Ilfov. Medicii de-abia i-au găsit un pat!

Artista îndrăgită de milioane de români s-a bătut pentru viața ei, dar infecția a răpus-o, într-un final. Gabi Luncă a apucat să vorbească cu familia ei, înainte de a i se face rău și de a fi intubată, moment în care și-a luat adio de la cei patru copii ai ei. Le-a transmis însă și ultima sa dorință, pe care copiii spun că i-o vor îndeplini, indiferent cât va dura.

Ultima dorinta a lui Gabi Lunca
Ultima dorinta a lui Gabi Lunca

”Îi vom îndeplini ultima dorinţa, chiar dacă ne va lua ceva timp s-o facem!”

“Mama nu a dorit să meargă acolo unde e tata acum, la acel cimitir, aşa că ne-a cerut să-l aducem pe tata lângă ea. Îi vom îndeplini ultima dorinţa, chiar dacă ne va lua ceva timp s-o facem!”, a declarat Estera Onoriu pentru impact.ro.

Ea a mai precizat că a reușit să-şi ia rămas bun, telefonic, de la cea care i-a dat viață, dar a vrut să rămână doar a ei discuția pe care a purtat-o cu mama sa. “Pot să vă spun că mama avea o vârstă frumoasă şi că a trăit într-o viaţă cât alţii în zece. Şi bune, dar şi multe rele”.

Estera Onoriu a mai spus că mama ei nu a murit neapărat din pricina COVID-19, organismul ei fiind de mult timp foarte slăbit și că virusul, pe care l-a luat de la menajera casei, nu a făcut altceva decât să-i grăbească sfârșitul. Gabi Luncă, care în acest an fi împlinit 83 de ani, va fi înmormântată luni, la cimitirul din Dămăroaia, cartier în care a locuit până la sfârșitul vieții.