Unde va fi inmormantata Gabi Lunca
Unde va fi inmormantata Gabi Lunca

S-a aflat unde va fi înmormântată Gabi Luncă, doamna muzicii lăutărești. Vedeta a murit vineri, la Spitalul Județea Ilfov, acolo unde a fost internată zile la rând. Cântăreața avea 82 de ani și învinsese chiar și cancerul, dar noul virus a fost mult prea agresiv. Plămânii lui Gabi Luncă au fost invadați în totalitate de temutul virus, după cum au precizat medicii.

Unde va fi înmormântată Gabi Luncă

Fiica cea mică a lui Gabi Luncă a spus că mama ei va avea parte de o înmormântare creștinească, deși până acum nicio victimă a temutului virus nu a avut parte de priveghi și cu toții au fost înmormântați în aceeași zi în care au fost ridicați din spital. Rebeca a spus că i-a luat un cavou mamei sale în cimitirul din Dămăroaia, acolo unde marea artistă a spus că vrea să-și doarmă somnul de veci.

”Nu știu de unde vin informațiile astea! Mama mea va avea o înmormântare creștinească, așa cum am spus! Nu am acum puterea sa merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo și s-o aduc acasă. Aseară am fost cu sora mea și i-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată.

Unde va fi inmormantata Gabi Lunca
Unde va fi inmormantata Gabi Lunca

”Voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe”

Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Așa îi citeam eu ei înainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat să le citesc”, a declarat fiica regretatei Gabi Luncă pentru Click!

Familia artistei spera ca mama lor să revină acasă, mai ales că se simțea mai bine. Virusul a revenit însă în forță în în numai trei zile a acaparat plămânii cântăreței.

”Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat până în ultima clipă că mama se va întoarce acasă sănătoasă. Când am dus-o la spital, în primele zile, și i-au pus masca, își revenise. Dar în trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plămânul a fost atacat aproape sută la sută”, a mai spus fiica regretatei soliste pentru sursa citată.

Familia vedetei a mai declarat că Gabi Luncă le-a lăsat cu limbă de moarte ca rămășițele pământești ale soțului său, Ion Onoriu, să fie aduse alături de ea, în cimitirul din Dămăroaia.