Viol violent la Hollywood
Viol violent la Hollywood

Groaznic. Un cunoscut actor de la Hollywood și-a violat iubita timp de 4 ore. Despre cine este vorba, cine a putut comite o asemenea atrocitate, citiți în articolul de mai jos.

Actor de la Hollywood, implicat într-un nou scandal. Este acuzat de viol

Vești groaznice vin de la Hollywood, unde un cunoscut actor și-a violat iubita timp de 4 ore. După ce în luna ianuarie a fost acuzat de mai multe femei de abuz emoțional și fizic, săptămâna trecută, Armie Hammer a fost pus la zid de o nouă tânără, care este chiar fosta lui amantă.

Aceasta a afirmat că Armie Hammer a violat-o în urmă cu patru ani aproximativ patru ore. În timpul violului actorul ar fi dat-o pe tânără și cu capul de pereți.

Violul a fost unul violent

Pe 24 aprilie 2017, Armie Hammer m-a violat violent patru ore în Los Angeles, timp în care el mi-a izbit capul de perete, făcându-mi vînătăi pe față.

De asemenea, el a comis și alte acte de violență împotriva mea, pentru care nu mi-am dat acordul”, a spus Effie, care a fost completată de avocata ei, Gloria Allred, care a afirmat că femeia a depus plângere la poliție.

Ce spune poliția

Armie Hammer este numit suspect într-o presupusă anchetă privind agresiune sexuală, care a fost deschisă pe 3 februarie 2021”, au afirmat oamenii legii pentru presa din SUA.

Deși actorul a afirmat că nu va răspunde acestor acuzații, avocatul lui Armie Hammer a avut o reacție.

Ce spune avocatul lui Armie Hammer

Clientul meu subminează și infirmă acuzațiile sale scandaloase. Încă din prima zi, domnul Hammer a susținut că toate interacțiunile sale cu Effie și cu toți ceilalți parteneri sexuali ai săi au fost complet consensuale, discutate și convenite în prealabil și reciproc participative”.

Avocatul Andrew Brettler a mai adăugat că acuzatoarea i-a trimis lui Armie Hammer mai multe mesaje grafice prin care detalia dorințele ei sexuale.