Psiholoaga violata de un detinut, in Germania
Psiholoaga violata de un detinut, in Germania

Un deținut a violat-o pe psiholoaga închisorii timp de 12 ore. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a fost eliberat din închisoare. Bărbatul a căutat-o pe angajata închisorii și a intrat peste ea în casă.

Un deținut a violat-o pe cea care l-a consiliat în închisoare timp de 12 ore. Cum s-a petrecut totul

Un pușcăriaș a violat-o pe psiholoaga închisorii în care a fost încercerat până nu demult. Fostul deținut este acuzat că a supus-o pe femeie unor chinuri groaznice, timp de 12 ore El a venit cu o alt explicație.

Patrick H., în vârstă de 24 de ani, a fost închis la penitenciarul din Rheinbach, landul Renania de Nord-Westfalia Germania. Tânărul a ajuns după gratii pentru un jaf pe care l-a comis. A fost găsit vinovat și trimis la închisoare și pentru vătămare corporală.

Femeia a fost chinuita timp de 12 ore
Femeia a fost chinuita timp de 12 ore

Bărbatul fusese eliberat în luna mai a anului trecut

Liberat în luna mai a anului trecut, bărbatul s-a dus peste femeia de 34 de ani care îl consiliase pe perioada detenției și a supus-o unor chinuri greu de imaginat, informează Bild. Acum, fostul deținut a compărut din nou în fața Tribunalului Regional din Bonn.

Potrivit rechizitoriului, Patrick H. a intrat în apartamentul femeii prin balcon, în jurul orei 4.30, în noaptea de 20 august a anului trecut. A lovit-o pe psihologă și apoi a violat-o de patru ori. Chinuirile femeii au durat, în total, 12 ore.

Psiholoaga ar fi avut o relație cu bărbatul, susține avocatul

Psiholoaga a reușit, a doua zi, să meargă la poliție și l-a denunțat pe Patrick H.

După liberarea sa din mai, clientul meu și femeia au avut relații sexuale consensuale. El nu a comis fapta de care este acuzat”, a declarat avocatul acuzatului, Markus Kluck, oferind o nouă turnură cazului.

Ce susține bărbatul suspect de viol

Patrick H. pretinde că s-a întâlnit de mai multe ori cu cea care îl consiliase și între ei se înfiripase o relație.

Numai că, potrivit rechizitoriului, femeia a vrut să pună capăt relației, de orice natură, iar bărbatul nu a vrut să accepte.