Care este provocarea anului 2021
Care este provocarea anului 2021

Provocarea lui 2021. Tinerele se fotografiază cu sânii acoperiți doar cu centura de siguranță. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Provocarea acestui an. Tinere cu sânii acoperiți doar de centura de siguranță a automobilului

Aceasta pare să fie provocarea anului 2021. Tinerele, în plină pandemie de coronavirus, se fotografiază în mașinile lor, sau ale altcuiva, cu sânii la vedere, acoperiți doar cu centura de siguranță.

Rezultatul, niște poze foarte incitante care fac furori pe internet. Anii trecuți, omenirea s-a mai confruntat cu astfel de provocări, toate pornite pe rețelele de socializare.

Provocarea Ice Bucket

Astfel, am trăit provocarea Ice Bucket, care a cuprins tot mapamondul. Tineri sau mai puțini tineri se filmau când își turnau apă cu gheață în cap.

Toată lumea a făcut provocarea pe timp de vară, alții, care n-au apucat, au făcut-o și pe timp de iarnă sau au făcut-o la căldură în propria baie, dar au făcut-o.

Provocarea cu fotgrafii din copilărie

Apoi a urmat provocarea cu fotografii din copilărie. Rețelele de virtualizare au fost inundate cu poze de copii, dar vechi. Apoi, o altă provocare, dar nu prea la îndemâna tuturor a fost aceea în care tinerele se fotografiau cu cutii de bere, suc, apă, între sâni.

Erau necesari doi sâni mari și ceva tupeu pentru a posta fotografiile. Tinerele au găsit tot felul de metode ingenioase de a posta fotografiile acoperindu-și sâni.

Provocare 10 Year Challenge

După asta a urmat provocarea pozei de acum zece ani, mai exact-10 ani versus acum. Milioane de utilizatori ai reţelei sociale au participat la această provocare în care s-a postat o imagine din 2009 şi una din 2019, anul provocării.

Cineva spunea că imaginile utilizatorilor ar putea fi folosite, fără ca aceştia să ştie, în cadrul unei baze de date deţinută de Facebook. Astfel, algoritmul de recunoaştere facială al reţelei de socializare ar putea învăţa să recunoască modificările apărute odată cu îmbătrânirea.

Facebook a spus că n-are nicio treabă

Facebook anunțase atunci că n-are nicio treabă.  ”Este un conţinut generat de utilzatori care a devenit viral pe cont propriu.

Facebook nu a început acest trend, iar imaginile utilizate existau deja pe platformă”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

Provocare după moartea lui Floyd George 

Provocarea anului 2020 a fost aceea care aducea aminte de moartea bărbatului de culoare Floyd George, care a murit după ce mai mulți polițiști au stat călare pe el, inclusiv pe gatul lui.

Oamenii s-au fotografiat în acea ipostază. Acum, provocarea anului 2021 este aceea în care tinerele se fotografiază cu sânii acoperiți doar de centura de siguranță a mașinii.

Provocare dupa moartea lui Floyd George
Provocare dupa moartea lui Floyd George