Adina Alberts are nevoie disperata de bani
Adina Alberts are nevoie disperata de bani

Medicul Adina Alberts, care a fost o voce puternică ridicată împotriva restricțiilor impuse de Guvernul României pentru combaterea pandemiei de coronavirus, a postat pe Facebook un mesaj care i-a intrigat pe fanii săi! Are nevoie disperată de bani!

Adina Alberts are nevoie disperată de bani

Soția milionarului Viorel Cataramă spune că a luptat pentru dreptate și adevăr, de când a izbucnit pandemia de coronavirus, și a făcut totul pentru a-și informa corect urmăritorii și fanii săi de pe rețelele de socializare. A făcut totul pentru a ajuta, dar acum are nevoie de ajutor. Medicul Adina Alberts are nevoie de bani!

”Dragii mei,
De anul trecut, de la începutul pandemiei, am făcut absolut tot ce mi-a stat în putință să ajut, să fiu lângă oamenii care au avut nevoie de mine. Am înființat o asociație, am avut grijă de cei vârstnici, de cei bolnavi. Am devenit pe rând, medic voluntar Crucea Roșie și medic voluntar Centrul Caraiman din Sectorul 1. Nu am încetat niciodată lupta pentru viață, sănătate și adevăr. Am dorit să știți care sunt terapiile bune pentru combaterea pandemiei, care măsuri au fost exagerate sau chiar aberante.

Adina Alberts are nevoie disperata de bani
Adina Alberts are nevoie disperata de bani

”Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă”

Ba mai mult, care măsuri nu au nici o legătură cu binele nostru și v-ar afecta sănătatea. Toate informațiile mele au venit întotdeauna cu documente solide și fapte, nu am inventat sau spus lucruri fără sens. Am supărat autoritățile cu dovezile pe care le-am promovat. De aproximativ trei luni lupta s-a amplificat! Iar în ultima vreme s-a acutizat! Nu trece zi fără să nu fiu atacată, să nu mi se spună impostoare, mincinoasă si alte lucruri. Eu nu vreau decât să ajut! Am fost și sunt mereu sinceră. Zi de zi primesc sute de mesaje de la dvs. Foarte mulți mă susțineți și mă încurajați. Suntem tot mai mulți cu fiecare ceas. Împreună devenim o forță.

Nu voi da înapoi, nu mă voi opri din această luptă. Vreau să merg mai departe dar acum am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Fluxul de informații este prea mare. Munca este asiduă și permanentă. Tot ceea ce am făcut până acum am făcut singură. Mai departe am nevoie de colaboratori. Lupta este inegală. Mă lupt cu niște forțe inepuizabile, care folosesc banii publici, adică ai noștri, ai tuturor! Eu, de una singură, sunt epuizată! Orice donație mă va ajuta pe mine ca să vă ajut pe voi.
Pentru adevăr!
Pentru sănătatea noastră a tuturor!
Vă invit să donați aici! Mulțumesc”, este mesajul postat de medic pe Facebook.

Internauții s-au împărțit în două tabere și de această dată. Unii au fost alături de medic, pe când alții au luat-o peste picior pe soția milionarului Viorel Cataramă! ”Doamna Adina, am un PS4 și un VR pe care aș vrea să le vând. DM pentru detalii. Ajutați’mă ca să pot să vă ajut ca să ne ajutați!”, a scris unul dintre fanii medicului.

Medicul Adina Alberts și-a pus semnătura pe scrisoarea deschisă adresată autorităților, inclusiv președintelui klaus Iohannis, prin care mai mulți medici și farmaciști cereau suspendarea restricțiilor impuse de guvern. Colegiul Medicilor a anunțat că medicii semnatari vor fi cercetați și se poate merge chiar până la ridicarea licenței de medicină.