Sac cu bani gasit pe ulitele unui sat din Iasi
Sac cu bani gasit pe ulitele unui sat din Iasi

Situație inedită într-o localitate din Iași, unde s-a auzit că a fost găsit un sac cu bani pe ulițele satului! Totul a plecat atunci când un bărbat s-a prezentat la postul de poliție, unde a spus că a găsit bani pe stradă, așa că i-a predat oamenilor legii. Vestea s-a răspândit rapid, iar în scurt timp zeci de persoane au sunat pentru a-și recupera banii.

Sac cu bani găsit pe ulițele unui sat din Iași

Banii care au fost găsiți pe stradă au trezit interesul multor locuitori din satul Moșoșești. Oamenii, în general foarte amărâți, au sunat imediat la poliție, dar și la primărie pentru a solicita restituirea ”sacului de bani”.

A fost însă o problemă. Nimeni nu a putut să spună ce sumă a fost cu exact pierdută. Așadar, cei care au sunat nu au fost cu adevărat proprietarii banilor respectivi. Cu toții sună și spun o sumă, care până acum a fost departe însă de adevăr. Edilul localității, Rodica Popa, a venit cu mai multe detalii.

Sac cu bani gasit pe ulitele unui sat din Iasi
Sac cu bani gasit pe ulitele unui sat din Iasi

Banii vor fi predați instituțiilor abilitate, dacă nimeni nu ”ghicește” suma

”A fost găsită o sumă de bani pe stradă și zeci de oameni au sunat imediat pentru a-i revendica. Nimeni nu a reușit însă să spună despre ce sumă este vorba. Mulți au spus că ar fi vorba de sute de mii de euro, alții de sute de mii de lei, dar nimeni nu a ghicit suma respectivă. Eu, personal, am primit peste 15 telefoane care au spus că ar fi proprietarii sumei respective, care nu este însă atât de mare”, a spus edilul pentru România TV.

”Suma nu este atât de mare, dar pentru locuitorii noștri care trăiesc din agricultură, este destul de mare. Suma pot să spun că este de fapt de ordinul sutelor de lei. Dacă proprietarul nu va fi găsit, atunci banii vor fi predați instituțiilor superioare din cadrul județului Iași”, a mai spus edilul.