Irina Ceban este din Republica Moldova
Irina Ceban este din Republica Moldova. Sursa foto: impact.ro

S-a aflat cine este, de fapt, Irina Ceban, concurenta care apare joi seara la Survivor România. Unde ați mai văzut-o pe frumoasa brunetă, citiți în articolul de mai jos.

Din ce face bani Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România

Cine este, de fapt, Irina Ceban, concurenta care apare diseară pentru prima dată la Survivor România. Telespectatorii au mai văzut-o pe frumoasa vedetă la televizor, tot la Kanal D, dar la emisiunea Bravo, ai stil!, sezonul cinci.

Astfel, acum s-a aflat că frumoasa Irina Ceban este cântăreață, dansatoare și fost manechin. Joi seara, Ioana Ceban se va alătura echipei Faimoșilor de la Survivor România. De asemenea, în total, în ediția de joi seară a Survivor România, alte trei noi concurente se vor alătura show-ului TV.

Irina Ceban este fost manechin
Irina Ceban este fost manechin

Irina Ceban este din Republica Moldova

Organizatorii Survivor România nu au dezvăluit cine sunt celelalte trei tinere care se vor alătura provocărilor din Republica Dominicană. Cea de-a patra dintre ele este deja cunoscută de telespectatorii de la Kanal D, respectiv Irina Ceban.

Irina Ceban a ajuns pe podiumul sezonului 5 în emisiunea concurs ”Bravo, ai stil!”. Bruneta are 33 de ani și este din Republica Moldova.

Irina Ceban este și cântăreață

Irina Ceban, care are numele de scenă Irisha, a ajuns în România în urmă cu 7 ani. Încă din 2014 a devenit model Fashion TV. Noua concurentă de la Suvivor România este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și a fost manechin timp de 3 ani.

De ceva timp, Irina Ceban a ieșit din lumea modelingului și s-a dedicat în totalitate carierei de cântăreață și dansatoare. Irina Cabean a lansat primul ei single în vara anului 2017, piesa numindu-se ”Fosta ta”. Melodia fusese realizată în colaborare cu DJ Sava și interpretată în duet cu Uddi.

Fanii știau că Irina Ceban o să apară la Survivor România

Irina Ceban a vrut să își surprindă fanii virtuali, pe rețeaua de socializare, însă nu a reușit. Aceștia deja aflaseră ce are să le spună frumoasa cântăreață. ”Am o surpriză pentru voi. Mâine vă spun despre ce este vorba”, anunțase Irina Ceban pe pagina ei de Instagram.

Știm deja! Esti noua concurentă Survivor România! Te-am vazut în promo!/ știm deja, vei fi la Survivor/ sperăm să faci treabă la Faimoși/ se știe! ne vedem diseară la Survivor” sunt doar câteva dintre reacțiile prietenilor virtuali care o urmăresc pe Irina Ceban pe rețeaua de socializare.