Cornelia Catanga a plecat suparat pe lumea cealalta
Cornelia Catanga a plecat suparat pe lumea cealalta

Cornelia Catanga a murit cu un mare foc în suflet. Dezvăluirile au fost făcute de Aurel Pădureanu, soțul fostei regretate artiste. Care a fost marea nemuulțumire a cântăreței, citiți în articolul de mai jos.

Marele regret al Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu a dezvăluit care era acesta

Cornelia Catanga a murit cu un mare foc în suflet, iar Aurel Pădureanu, soțul regretatei artiste a spus ce a nemulțumit-o pe aceasta.

Moartea Corneliei Catanga a picat ca o bombă în rândul apropiaților ei, precum și al oamenilor care o urmăreau și o apreciau pentru cântecele ei. Și chiar dacă era o persoană publică, Aurel Pădureanu a facut o dezvăluire uimitoare despre durerea cu care acesta a plecat pe lumea cealaltă.

Cornelia catanga, dezamagita de prieteni
Cornelia catanga, dezamagita de prieteni

Cornelia Catanga a amurit din cauza coronavirusului

Cornelia Catanga a murit din cauza complicațiilor aude se virusul ucigaș. Astfel, regina muzicii lăutărești a făcut un stop cardio-respirator în momentul în care cadrele medicale au încercat să o intubeze din cauză că nu mai putea să respire, lăsând în urmă foarte multă durere.

Normal, printre cei care îi duc lipsa se regăsește și Aurel Pădureanu, care i-a fost partener atât de viașă, cât și de scenă, zeci de ani. Acesta a dezvăluit că suferă enorm cu gândul că nu o va mai putea vedea niciodată pe Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, singurul cuplu adevărat din muzică

Mi-a luat Dumnezeu ce am avut mai scump pe lumea asta, aerul meu, sufletul meu, inima mea. Noi ne-am iubit enorm de mult, enorm. Și eram singurul cuplu adevărat din muzică. Mi-a plecat jumătatea și e greu.

Despărțirea asta este cea mai nenorocită, cea mai cruntă. Nimeni nu își poate da seama, doar cel care este și suferă. Degeaba îți vine cineva de pe margine și îi zice să te întărești că e foarte greu”, a spus Aurel Pădureanu, potrivit antenastars.ro.

Cornelia Catanga, dezamăgită de prieteni

Nu în ultimul rând, Aurel Pădureanu a dezvăluit că deși sunt foarte multe persoane care o plâng acum, în trecut, atunci când avea cea mai mare nevoie, nimeni nu i-a dat măcar o mână de ajutor.

Conform declarațiilor sale, regina muzicii lăutărești a fost profund dezamăgită de oameni în timpul vieții sale, fiind o durere cu care a plecat pe lumea cealaltă.

Cornelia Catanga, mințită de prietenii ei

Cornelia, cu ani în urmă, când a avut stop cardio-respirator și a făcut infarct miocardic și atunci striga pentru că simțea nevoia să aibă undeva să stea pentru copilul ei. Nimeni. A murit cu focul ăsta, Cornelia.

Că a mințit-o majoritatea. Nu au putut să rezolve nimic. Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele”, a mai spus Aurel Pădureanu.