Titi Aur nu stie cum s-a infectat. A purtat masca tot timpul
Titi Aur nu stie cum s-a infectat. A purtat masca tot timpul

Titi Aur, bolnav de covid, mesaj pentru protestatari. Pilotul a ajuns la spital aproape de moarte. Avea saturația de oxigen foarte mică.

Titi Aur, mesaj pentru protestatari după ce a fost infectat cu coronavirus. ”Fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid!”

Titi Aur, celebrul pilot de raliuri este bolnav de covid și atransmis, de pe patul de spital, un mesaj protestatarilor care nu cred în virusul ucigaș.

Marele campion vrea să le ceară demonstranților anti-mască de protecție să înceteze, pentru că transmit mesaje eronate.

Titi Aur a ajuns la spital in stare grava
Titi Aur a ajuns la spital in stare grava

Titi Aur ajunsese să se sufoce

Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid!

Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există Covid-19 și este foarte adevărat”, a spus Titi Aur, în emisiunea La Măruță.

Titi Aur se simte mai bine

Din fericire, pilotul se simte mult mai bine. Medicii i-au pus două surse de oxigen. De asemenea, pilotul a recunoscut că este cea mai traumatizantă experiență din viața lui.

”Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45 %”, a mai spus Titi Aur.

Plămânii îi erau afectați 30%

Titi Aur avea impresia că o să scape de covid acasă, însă când a văzut că mai poate respira s-a dus la spital.

”De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, a mai spus celebrul pilot.

Titi Aur a purtat tot timpul mască de protecție

De asemenea, Titi Aur, susţine că de la debutul pandemiei a făcut tot ce a putut pentru a se proteja de virus. Face parte dintre persoanele care cred în existența virusului.

Știam despre COVID-19, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez”, a apus Titi Aur.