Celebru cantaret, infectat cu coronavirus
Celebru cantaret, infectat cu coronavirus

Un celebru cântăreț de la noi, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului. Să ne rugăm pentru el!

Celebru cântăreț din România, în stare gravă la spital din cauza coronavirusului

Un celebru cântăreț de la noi se află în stare gravă la spital din cauza coronavirusului.

Acum mai mult ca niciodată, Victor Socaciu are nevoie mai mult ca oricând de gândurile noastre bune. Așadar, să ne rugăm pentru el.

Victor Socaciu, bolnav de coronavirus
Victor Socaciu, bolnav de coronavirus

Când a ajuns cântărețul la spital

Victor Socaciu este internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce a fost infectat cu coronavirus. Victor Socaciu a fost internat vineri în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat, pentru AGERPRES, Ducu Bertzi.

Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a afirmat Ducu Bertzi.

Victor Socaciu suferă de mai multe afecțiuni grave

Spunem că celebrul cântăreț are nevoie de sprijinul nostru pentru că acesta suferă de mai multe boli și avea o stare de sănătate precară.

Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul anilor ajungând de mai multe ori pe mâna doctorilor pentru diferite intervenţii și cu diferite afecțiuni. În plus, cântăreţul are şi diabet, iar în urmă cu câţiva ani a avut nevoie de un transplant de rinichi.

Unde s-ar fi infectat Victor Socaciu cu coronavirus

Vicor Socaciu este posibil să se fi infectat cu coronavirus chira la festivalul pe care el însuși l-a organizat în urmă cu două săptămâni la Breaza. Fesivalul ”Om Bun” a avut loc în condițiile impuse de epidemia de coronavirus.

S-a purtat măști de protecție, iar festivalul a fost transmis online. Sala în care a avut loc festivalul a primit și câte 30 de spectatori, 10% din capacitatea sălii de spectacole. Cu toate astea, cântărețul este posibil să se fi infectat acolo.