Ce meserie are Delia Matache
Ce meserie are Delia Matache

Ce meserie are, de fapt, Delia Matache. S-a aflat ce ar fi trebuit să facă vedeta pentru a-și câștiga pâinea. Chiar ea a spus pentru ce se pregătise.

Delia Matache are o meserie despre care spune că este enervantă. Ce ar fi trebuit să muncească cântăreața

S-a aflat ce meserie are, de fapt, Delia Matache. Ce ar fi trebuit să facă vedeta pentru a-și câștiga pâinea, vedeți în rândurile următoare.

Delia Matche a dezvăluit ce ar fi trebuit să facă pentru bani dacă nu s-ar fi făcut cântăreață și nu ar fi intrat în televiziune. Nici ea nu se vedea profesând meseria pentru care s-a pregătit.

Pentru ce se pregătise Delia Matache

De altfel, Delia Matache a recunoscut că nu ar fi avut nervii necesari pentru o astfel de meserie.

Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la X Factor. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a povestit Delia în podcastul “Aproximativ discuţii”.

Pe ce a cheltuit Delia Matache primii bani câștigați din muzică

Pe de altă parte, Delia Matache a mărturisit ce și-a cumpărat din primii bani câștigați din muzică, pe vremea când făcea parte din trupa N&D.

”Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…”, a mărturisit Delia în cadrul podcastului.