Connect-R a vorbit despre cea mai mare greseala din viata sa
Connect-R a vorbit despre cea mai mare greseala din viata sa

Connect-R a recunoscut care a fost greșeala vieții sale și ar face orice să schimbe acel moment de cotitură! Cunoscutul cântăreț a fost invitatul lui Damian Drăghici, unde a vorbit deschis despre viața și greșelile făcute de el.

Connect-R a vorbit despre cea mai mare greșeală din viața sa

Connect-R, pe numele său real Ştefan Relu Mihalache, este cunoscut în toată România. Pe scenă, este plin de viață și melodiile sale ajung pe primele locuri în topuri, dar puțini știu că artistul a fost la un pas de prăpastie. Despre acest aspect a vorbit la podcastul lui Damian Drăghici, când a recunoscut că a avut probleme serioase cu drogurile și ar face orice să șteargă acel episod din viața lui, nu fără a învăța ceea ce a avut de învățat din asta.

”Dacă ai avea șansă să schimbi un episod din viața ta, ce ai alege?”, a fost una dintre întrebările pe care Damian Drăghici i le-a adresat lui Connect-R, care nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns foarte prompt.

@damiandraghiciofficial##connectr @connectr2021 ##fy ##viral ##trending ##foryou ##romania ##podcastulluidamiandraghici

♬ original sound – Damian Draghici

”Am dat de drogurile tari”

”Aș alege momentul când am dat de drogurile tari. O emoție mai fabricată și mai urâtă și o depersonalizare mai mare nu există”, a mărturisit artistul. Acesta a vorbit și despre cum l-a afectat succesul, care i se cam urcase la cap.

”Știi cum e, Damina, când ești prea plin de tine, nu mai este loc de Dumnezeu. Showbizz-ul, succesul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi, să te distrugă. Nu mă mai interesează cum apar în ochii lumii, ci mă interesează foarte mult cum sunt în ochii mei”, a mai spus Connect-R.

Connect-R și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator, apoi la 15 ani a descoperit hip-hopul, stil care a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”, iar două din hiturile sale încă se fredonează în vervă – „Vara nu dorm” sau ”Dă-te-n dragostea mea”.