Simona Halep se retrage din tenis după Jocurile Olimpice
Simona Halep se retrage din tenis după Jocurile Olimpice

Simona Halep ar putea să se retragă din tenis, după Jocurile Olimpice de la Tokyo! Vestea cruntă pentru fanii jucătoarei de tenis din România a venit chiar de la mentorul ei, milionarul Ion Țiriac.

Simona Halep se retrage din tenis după Jocurile Olimpice?

Simona Halep a avut un an de comar. Accidentările nu au slăbit-o deloc, anul acesta, iar sportiva din România s-a văzut nevoită să se retragă de la mai multe turnee importante. A părăsit pe rând turneul de la Doha, apoi pe la cel din Dubai, ca mai apoi tot o accidentare să o facă să abandoneze și Miami Open.

Ultimul turneu ratat, din cauza unei accidentări la umăr, este cel de la Stuttgart. În plus, jucătoarea de tenis a spus ”pas” și întâlnirii din Fed Cup de la Cluj, dintre reprezentativa României și cea a Italiei.

Simona Halep se retrage din tenis după Jocurile Olimpice
Simona Halep se retrage din tenis după Jocurile Olimpice

”Atunci poate să se retragă”

În lumina ultimelor evenimente, Ion Țiriac a vorbit despre retragerea Simonei Halep din tenis, lucru care s-ar putea petrece mai repede decât ne așteptăm. Românca vrea să câștige o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Dacă Simona încoronează cariera ei cu medalia de aur la Tokyo, ar fi un lucru extraordinar și atunci poate să se retragă”, a spus Țiriac. Despre ce va face Simona Halep după ce se va retrage din tenis, Ion Țiriac este sigur de un lucru: nu va rămâne în domeniul sportului alb, deoarece vrea să devină mamă cât mai repede.

Vrea să devină mamă

”Eu cred că face vreo trei copii. După ce-i face, trebuie să-i crească”, e de părere afaceristul care a recunoscut că România nu va mai avea prea curând o campioană ca Simona Halep. ”Aaa, imediat! Imediat, în următorii 50-60 de ani, le spun eu, unde sunt pe vremea aia, să vină şi la mine să mi-o arate cu degetul”, a continuat Țiriac.

Jucătoarea de tenis a vorbit deschis depre problemele pe care le întâmpină, chiar înainte să se retragă de la Stuttgart. ”Mă simt mai bine. Luni a fost prima zi în care am jucat o oră, nu am forțat foarte mult. Nu am dureri. Dar după 3-4 zile se vede dacă totul e mai bine. Mă bucur că Darren a venit aici. Sunt zile bune de antrenament, în care voi progresa. Sunt câteva luni de când nu am jucat pe zgură.

În primul rând vreau să fiu sănătoasă și să fac meciuri bune. Dar am nevoie de jocuri oficiale. Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ce urmează, dar plăcerea de a juca pe zgură este foarte mare. Vreau să mă antrenez cât pot de bine. De la zi de zi apar probleme, m-am speriat puțin din cauza umărului pentru că nu am mai avut probleme. Darren m-a ajutat mult. Mă încurajează când sunt panicată sau stresată. Am încredere. E foarte încântat că vine în România”, a spus Simona Halep la TV Telekom Sport.