Catalin Botezatu a vorbit despre relatii cu barbati
Catalin Botezatu a vorbit despre relatii cu barbati

Cătălin Botezatu a vorbit fără perdea despre relații cu bărbați! Designerul a acordat un interviu bombă în care a venit vorba și despre relațiile dintre persoane de același sex, iar Cătălin Botezatu a recunoscut totul!

Cătălin Botezatu a vorbit despre relații cu bărbați

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este în showbizz-ul din România de pe vremea lui Ceaușescu, însă s-a tot reinventat după Revolușie și de fiecare dată și-a șocat în mod plăcut fanii.

Este mereu elegant, îmbrăcat la patru ace, cum îi stă bine oricărui creator de modă. Femeile îl adoră, iar bărbații îl cam invidiază. Este mereu înconjurat de cele mai frumoase femei din România. Acum s-a aflat însă că unii bărbați nu prea îl invidiază, ci îl adoră, iar Cătălin Botezatu spune că nu ar spune un ”NU” hotărât unei relații cu un alt bărbat.

Catalin Botezatu a vorbit despre relatii cu barbati
Catalin Botezatu a vorbit despre relatii cu barbati

Adoră femeile dar nu exclude posibilitatea să se îndrăgostească și de un bărbat

Declarația șocantă a fost făcută de acesta în timpul unui interviu acordat pe Internet. Cătălin Botezatu a vorbit despre relațile sale amoroase, dar a ținut să clarifice și zvonurile legate de orientarea sa sexuală. El și-a asumat orice lucru și a recunoscut că dacă ar fi să se îndrăgostească de un alt bărbat, ar spune-o public.

Cătălin Botezatu a spus și că a auzit foarte multe zvonuri care aveau ca subiect viața sa personală și gusturile sale în materie de relații. El a spus că nu a fost deranjat neapărat de faptul că s-a spus că ar fi gay, dar le-a dat replica celor care l-au acuzat pe nedrept, susținând că s-a iubit până acum cu sute de femei.

Cătălin Botezatu spune că ar recunoaște, dacă s-ar îndrăgosti de un bărbat

Deși a avut relații cu femei celebre din România și din străinătate, a recunoscut că este atras de cele mai tinere decât el. El a spus și că a avut și experiențe diferite, în care erau implicați și alți bărbați. Cătălin Botezatu a spus însă că nu a ”depășit limita” dar că dacă va fi să se îndrăgostească vreodată de un bărbat, o va spune public, fiind, de altfel, cunoscut pentru asumarea sa.

”Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.