Cum a reusit Sergiu ”calaretul” sa-l pacaleasca pe Catalin Morosanu
Cum a reusit Sergiu ”calaretul” sa-l pacaleasca pe Catalin Morosanu

S-a aflat cum a reușit Sergiu ”călărețul” să-l păcălească pe Cătălin Moroșanu! Luptătorul s-a întors din Republica Dominicană, unde a participat la emisiunea Survivor România, și are de gând să stea de vorbă cu Sergiu ”călărețul”, tânărul care a primit o casă din donațiile strânse de fostul sportiv.

Cum a reușit Sergiu ”călărețul” să-l păcălească pe Cătălin Moroșanu

Cazul lui Sergiu a devenit cunoscut după ce a fost surprins călare prin Iași, în timp ce mergea la maternitate, unde soția sa adusese pe lume cel de-al treilea copil al cuplului. Trăiau într-o sărăcie lucie, iar Cătălin Moroșanu le-a cumpărat o casă din donațiile oamenilor.

La nici un an de-atunci, Sergiu a vândut casa și s-a întors la socrul lui. Vestea l-a mâhnit pe Cătălin Moroșnu, care are de gând să meargă să vorbească cu Segiu ”călărețul”. În primul rând, vrea să afle de ce a făcut-o și cum a făcut-o, deoarece avea o clauză în contract despre care luptătorul de K1 a vorbit acum pentru prima dată.

Cum a reusit Sergiu ”calaretul” sa-l pacaleasca pe Catalin Morosanu
Cum a reusit Sergiu ”calaretul” sa-l pacaleasca pe Catalin Morosanu

Moroșanu a primit semnale că Sergiu vrea să vândă casa

Sergiu nu avea voie să vândă casa cel puțin 5 ani de zile, iar Cătălin Moroșanu trebuia să aprobe cumva tranzacția, deoarece era trecut și el în acte. Mai mult, Moroșanu spune că avea semnale că Sergiu ar vrea să facă asta, să vândă casa.

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: ‘Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?’ Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: ‘Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii’. Una la mână!

Ce clauză avea Sergiu în contract

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru Antena Stars.

Cătălin Moroșanu a spus de ce a făcut acest gest pentru Sergiu și familia sa. A fost pur și simplu impresionat de săăcia în care își creștea cei trei copii și nu înțelege de ce a vândut casa.

”Copiii ăia ce educaţie vor avea?”

„L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a adăugat Cătălin Moroșanu.

De cealaltă parte, Sergiu a declarat că nu se descurca deloc în noua locație, deoarece facturile erau foarte mari și nu le putea plăti.