Extraterestrii ar avea baze ascunse in Peru
Extraterestrii ar avea baze ascunse in Peru

Omenirea, în stare alertă. Cavernele din Peru ar ascunde mai multe baze extraterestre. Toate detaliile incredibile, în articolul de mai jos.

Extratereștrii ar avea mai multe baze ascunse în Puerto Rico. Cine susține asta

Omenirea este în stare alertă după ce s-a spus că în cavernele din Peru ar fi ascunse mai multe baze extraterestre.

Potrivit conspiraţionistului cunoscut sub pseudonimul “Commander X”, în cavernele din Puerto Rico (unele dintre cele mai mari sisteme de peşteri din lume), s-ar găsi pitite baze extraterestre, scrie lovendal.ro.

OZN-uri au fost vazute intrand si iesind din ocean
OZN-uri au fost vazute intrand si iesind din ocean

Ce au făcut americanii la aflarea veștilor incredibile

Acesta ar fi motivul pentru care armata americană, aflând de aceste presupuse baze extraterestre care fuseseră construite în caverne imense aflate pe insulă, a construit şi ea la rândul ei mai multe baze militare în zonă.

Astfel, americanii şi-ar fi pregătit acţiunea de apărare în cazul în care atitudinea prezenţelor extraterestre din teritoriu se va schimba.

Americanii ar fi adus arme nucelare în zonă

Însă în Puerto Rico, potrivit aceluiaşi Commander X, s-a mai întâmplat ceva. Acest ceva ar putea confirma existenţa acestor baze extraterestre în zona amintită.

Astfel, potrivit Tratatului de la Tecamachalco, confirmat în 1967, s-a interzis depozitarea de arme nucleare în America Latină.

Armele nucleare americane, un mister

Însă, unele ziare locale au relatat informaţii potrivit cărora armata americană ar fi transportat arme nucleare în Puerto Rico. Zvonurile despre transportul de arme nucleare în zonă a creat un val de nelinişte în ţară.

De asemenea, câţiva oficiali din Puerto Rico au fost inflamaţi când informaţia despre arme nucleare s-a scurs în presă, cerându-se socoteală Statelor Unite ale Americii. Nu s-a primit niciun răspuns oficial, nici măcar o înştiinţare.

Au fost văzute OZN-uri în timp ce intrau și ieșeau din ocean

Cu toate astea, de mai mulţi ani, se înregistrase un număr impresionant de cazuri în care au fost zărite mai multe OZN-uri, unele dintre ele fiind văzute fie plonjând în ocean, în apropierea insulei, fie ieşind din apa oceanului, făcând din ce în ce mai plauzibilă ideea existenţei de baze exraterestre subacvatice.

În plus, Commander X a mai dezvăluit faptul că în peşterile din Puerto Rico ar mai fi construită o poartă inderdimensională. Aceasta ar fi folosită ca punct de intrare pentru experimente legate de călătoria în timp şi în alte dimensiuni, experimente conduse de guvernul american.