O femeie a murit dupa rapel, intr-un centru de vaccinare din Spania
O femeie a murit dupa rapel, intr-un centru de vaccinare din Spania

Femeie moartă în centrul de vaccinare, la o oră după ce a făcut rapelul. Femeia a decedat în parcarea unui centru de vaccinare din Spania după ce a făcut un stop cardio-respirator.

O femeie de 91 de ani din Spania a murit la o oră după ce a făcut rapelul

Femeie moartă în centrul de vaccinare, la o oră după ce a făcut rapelul.

O femeie în vârstă (91 de ani) a murit din cauza unui stop cardiocirculator în parcarea punctului vaccinal Villorba (Treviso), sâmbătă, 8 mai, în jurul orei 11.

Medicii au incaercat sa o resusciteze pe femeie, fara succes
Medicii au incaercat sa o resusciteze pe femeie, fara succes

Cu ce ser a fost vaccinată femeia de 91 de ani

Femeia fusese supusă cu o oră mai devreme la a doua doză de vaccin Pfizer și aștepta ca fiica ei să fie imunizată şi ea, moment în care a intrat în stop cardio-circulator.

A fost apelat imediat 118 și echipa centrului de vaccinare a început imediat manevrele de salvare. Defibrilatorul folosit de personalul medical nu a avut efect, din nefericire.

Femeia de 91 de ani a fost resuscitată, însă fără succes

Echipajul de 118 cu anestezist reanimator a sosit rapid la fața locului și a continuat manevrele de resuscitare. Apoi, bătrâna care suferea de patologii cardiovasculare și renale, a fost transportată la Serviciul de Urgență din Treviso, unde a murit.

Pentru a investiga cauzele morții, ULSS 2 a solicitat autopsia, informează Il Messaggero, citat de Gazetaromaneasca.com.