Elena a murit injunghiata
Elena a murit injunghiata

Româncă ucisă în Italia după ce a refuzat un joc erotic. O româncă în vârstă de 32 de ani a fost omorâtă pentru că a refuzat un joc erotic. Cine este criminalul, vedeți în articolul de mai jos.

Prostituată româncă, omorâtă în Italia după ce a refuzat un joc erotic cu un client

Româncă ucisă în Italia după ce a refuzat un joc erotic cu iubitul ei. Elena era din Galaţi şi de trei săptămâni locuia cu chirie într-un  apartament din Aosta, locul în care şi-a găsit sfârşitul. Femeia practica prostituția.

Italianul găsise numărul de telefon al Elenei pe un site de escorte. Şi-au dat întâlnire în apartamentul tinerei, însă lucrurile au degenerat în momentul în care fata a refuzat un joc erotic.

Italianul a forțat-o pe Elena

Italianul le-a povestit anchetatorilor că a încercat să o convingă cu forţa. Și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, dar apoi a slăbit strânsoarea.

În acel moment, ea luase deja un cuțit pentru a se apăra, însă bărbatul a reușit să i-l smulgă din mână, apoi a înjunghiat-o, scrie observatornews.ro.

Ce a luat italianul din casa româncei

Elena s-a stins în doar câteva minute. Bărbatul a fugit imediat după crimă, luând cu el într-o pungă cearşafurile pătate de sânge, cuţitul cu care a înjunghiat-o pe româncă şi telefoanele mobile ale victimei. A aruncat punga în gunoiul de lângă casa lui.

Românca a fost găsită în baia din apartamentul său, într-o baltă de sânge,  pe jumătate dezbrăcată.

Italianul i-a furat și banii prostituatei românce

În momentul în care a fost prins, italianul avea asupra lui 1.500-2.000 de euro în numerar, bani pe care a recunoscut că îi furase din casa româncei.