Ion Tiriac a ramas fara iubita
Ion Tiriac a ramas fara iubita

Ion Țiriac, părăsit de iubită. Cine este tânăra care s-a iubit cu miliardarul până acum. Toate detaliile, disponibile în rândurile de mai jos.

Ion Țiriac a rămas singur la 82 de ani. Care este ultima iubită care l-a lăsat baltă

Omul de afaceri Ion Țiriac a fost părăsit de iubită. Ion Ţiriac, 82 de ani, a fost părăsit de iubita lui mai tânără. Irina Deleanu, de 45 de ani, fostă mare gimnastă, nu a mai fost prezentă la ziua de naştere a miliardarului român, sărbătorită la Madrid, pe 9 mai.

Cei doi erau de nedespartit la momentele importante din viața lor, însă acum, din câte se pare, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Cu ce se ocupă Irina Deleanu

Irina Deleanu este președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică. Omul de afaceri român o răsfăța mereu cu tot felul de cadouri scumpe și flori.

În ziua în care Ion Tiriac și-a sărbătorit ziua de naștere la Madrid, pe 9 mai, Irina Deleanu a comentat la București, la postul Look TV, finala Cupei Mondiale la gimnastica ritmică. Relația dintre cei doi s-a răcit considerabil în ultima perioadă, lucru ce a dus într-un final la despărțire, anunță ziare.com.

Irina Deleanu, trei mariaje ratate

Medaliata cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastica Ritmica din 1992, Irina Deleanu a crezut că găsise dragostea cea mai mare în persoana lui Ion Țiriac, mai ales că venea după trei căsnicii eșuate. Nu a fost așa și acum este din nou singură.

Fosta gimnastă a fost doar un capitol din viața amoroasa a lui Ion Țiriac, care avut multe iubite celebre, printre care, potrivit presei mondene, s-a numărat și Andreea Marin.