Adrian Mutu va antrena pe FC U Craiova
Adrian Mutu va antrena pe FC U Craiova

Adrian Mutu urmează să fie prezentat ca antrenor la FC U Craiova, după ce a bătut palma cu fiul lui Adrian Mititelu. ”Briliantul” încă nu a semnat contractul, dar înțelegerea urmează să fie parafată zilele ce urmează. S-a aflat însă ce salariu va avea!

Adrian Mutu va antrena pe FC U Craiova

Așadar Adrian Mutu vine pe banca tehnică a FC U Craiova, iar noua aciziție nu este una deloc ieftină. Adrian Mititelu Jr va scoate din buzunar nu mai puțin de 30 de mii de euro pentru salariul lui Adrian Mutu și a staff-ului său.

Din cei 30.000 de euro, 14.000 de euro reprezintă doar salariul lui Adrian Mutu la FC U Craiova, iar restul banilor se împart între colaboratorii săi. Nicolae Grigore (37 de ani) va fi secundul lui Mutu, la fel ca la naționala U21, antrenor cu portarii va fi Florin Tene (52 de ani), dar Adrian Mutu va colabora și cu un metodist, potrivit Prosport.ro.

Adrian Mutu va antrena pe FC U Craiova
Adrian Mutu va antrena pe FC U Craiova

S-a aflat ce salariu va avea ”Briliantul”

Adrian Mutu își dorește să ajungă în play-off cu oltenii încă din primul an după promovarea în Liga 1. ”Briliantul” este liber de contract după ce i s-a terminat înțelegerea cu FRF, acolo unde a fost selecționerul naționalei României U21.

”Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r – U Craiova 1948), dar și cu alte echipe. Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove.

Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva. Eu îmi doresc să găsesc o echipă de club care să aibă aceeași direcție cu ambițiile mele. Am făcut niște alegeri riscante, așa cum a fost la Voluntari, și nu mai vreau să se repete acest lucru. Pot să-mi asum aceste riscuri, așa cum a fost cu România U21, când venea după un rezultat foarte bun al echipei”, a declarat Adrian Mutu.