Cine este iubita lui Ianis Hagi
Cine este iubita lui Ianis Hagi

Ianis Hagi trece printr-o perioadă foarte bună a carierei sale. A câștigat titlul în Scoția cu Rangers, a fost votat cel mai bun tânăr jucător al anului în țara unde joacă, a apărut într-o reclamă în care îl are partener pe Leo Messi și iubește!

S-a aflat cine este iubita lui Ianis Hagi

Fiul lui Gică Hagi a vorbit foarte puțin despre viața sa privată, pe care a recunoscut că vrea să o țină cât mai departe de ochii lumii. Iubește și este iubit, iar acum s-a aflat și cine i-a furat inima.

Iani Hagi are o relație chiar serioasă, de câțiva ani de zile, cu o tânără frumoasă, din Constanța. Pe iubita lui Ianis Hagi o cheamă Elena Tănase, are 18 ani, este aromână și este de familie bună. Tatăl său este un prosper om de afaceri din Constanța, care activează atât în agricultură, cât și în construcții.

 

”Stau bine cu dragostea”

”Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a confirmat recent Ianis Hagi, scrie libertatea.ro.

Potrivit cancan.ro, părinții celor doi ar fi de acord cu relația amoroasă, Ianis Hagi și Elena Tănase având foarte multe lucruri în comun. Gheorghe Hagi este nelipsit de la evenimentele importante din familia tinerei, așa că relația pare și mai serioasă, deoarece și părinții tinerilor se înțeleg de minune.

Ianis Hagi traversează o perioadă foarte frumoasă a vieții sale din toate punctele de vedere. Stă bine la capitolul dragoste, iar pe plan profesional tocmai ce a primit un premiu care îl face mândru pe celebrul său tată, Gică Hagi.

Cât câștigă Ianis Hagi la Rangers

Tânărul fotbalist a cucerit titlul de campion al Scoției cu Glasgow Rangers și a fost desemnat de club ca fiind cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2020-2021. Titulatura a fost primită mulțumită celor șapte goluri și 12 pase decisive.

Ianis Hagi se numără printre cei mai bine plătiți jucători din echipa sa și câștigă 1,1 milioane de euro pe an la Rangers. Asta înseamnă că Ianis Hagi încasează în fiecare lună suma de aproximativ 84.000 de euro. Fotbalistul român este căutat de multe echipe, care ar fi interesante să-l cumpere, printre care se numără: Lazio Roma și Sevilla. Transferul ar utea să aibă loc foarte curând, deoarece clubul său l-a scos la vânzare.