Carmen Harra vede ca pandemia dispare incet-incet
Carmen Harra vede ca pandemia dispare incet-incet

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare. ”Oamenii își pierd speranța, își pierd….”. Ce spune celebra prezicătoare despre pandemia de coronavirus, vedeți în rândurile de mai jos.

Carmen Harra, previziuni despre pandemie. ”Se duce încet, încet…”

Carmen Harra a făcut previziuni cutremurătoare, însă printre acestea, celebra prezicătoare a avut și câteva viziuni benefice.

Carmen Harra crede că situația cumplită pentru toți, cea în care ne regăsim din cauza pandemiei de coronavirus, este pe cale să se încheie. Celebra prezicătoare susţine că schimbările din România vor fi de bun augur.

Carmen Harra se bucura de linistea din Florida
Carmen Harra se bucura de linistea din Florida

Pandemia, pe cale să se încheie

Carmen Harra crede că situația cumplită pentru toți, cea în care suntem din cauza pandemiei de coronavirus, este pe cale să se încheie. Celebra prezicătoare susţine că schimbările din România vor fi de bine.

O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele două luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia.

California, liniștită de luni de zile

De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa. Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie.

Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”, a declarat Carmen Harra, potrivit Ciao.

În România vin schimbări majore

Dorința mea este să trecem toți peste această încercare și să ieșim la lumină cu bine. Acestea sunt previziunile mele! Sper însă că o să înțelegem că mai vine și ceva semnificativ în România, niște schimbări majore care vor perturba la nivel de economie, guvern, starea generală dar la final va fi spre binele românilor, foarte mulți români se întorc înapoi acasă, România încet-încet se regăsește pe ea și va exista o manifestare puternică în viitorul imediat apropiat că să readucă România în perimetrul internațional.

Eu zic că lucrurile se întâmplă pentru binele general, așa că aștept să se lămurească totul și să ajung și eu în România. Îmi lipsesc foarte mult prietenii de acolo, îmi lipsesc emisiunile, îmi lipsește, sigur, locuința mea și lucrurile minunate pe care le fac de câte ori vin acolo.

Carmen Harra, încrezătoare în schimările care vin peste România

Să sperăm că undeva anul acesta, voi ajunge și acasă. Răbdarea e un lucru Dumnezeiesc, așa că mai aștept momentul potrivit! Eu sunt pozitivă în schimbările care vin și convinsă că au rostul lor. Sunt, pe undeva, chiar entuziasmată de transformările care urmează, încep să le văd în profunzimea lor”, a mai spus Carmen Harra.