Oamenii primesc trei mici si o sticla de apa, in Piata Obor, daca aleg sa se vaccineze
Oamenii primesc trei mici si o sticla de apa, in Piata Obor, daca aleg sa se vaccineze

Nebunie în Piața Obor din Capitală, unde autoritățile locale au organizat un maraton de vaccinare împotriva coronavirusului! Vitejii care acceptă să fie vaccinați primesc la schimb trei mici, două chifle și o sticlă de apă!

Oamenii primesc trei mici și o sticlă de apă, în Piața Obor, dacă aleg să se vaccineze

Chiar dacă pare a fi un banc, trebuie să vă avertizăm că nu este deloc așa! La Piața Obor din Capitală s-a dat drumu la cel mai nou centru de vaccinare. Oamenii sunt atrași la imunizare cu o campanie lansată chiar de Primăria Sectorului 2.

Autoritățile s-au gândit că românii iubesc micii, așa că vor da năvală la vaccinare, dacă vor primi și trei mititei care să-i pună pe picioare. Și nu s-au înșelat deloc, deoarece doritori de mici s-au găsit imediat. Chiar de la deschiderea campaniei, 50 de români s-au imunizat împotriva coronavirusului și au servit și câte trei mititei! S-au format chiar cozi considerabile!

Oamenii primesc trei mici si o sticla de apa, in Piata Obor, daca aleg sa se vaccineze
Oamenii primesc trei mici si o sticla de apa, in Piata Obor, daca aleg sa se vaccineze

Au împușcat doi iepuri de-odată

”- Eu n-am venit pentru mici, am venit pentru vaccin, că pe mine cel mai mult mă interesează sănătatea mea.
– Dar micii sunt bineveniți și ei, nu?
– Normal, cine ar zice nu la așa o ofertă?
– Mergeți să-i luați după ce vă vaccinați?
– Cred că da, da, da”, a mărturisit un pacient pentru ProTv.

”- Ați primit un voucher.
– A zis să mă duc să mănânc mici.
– Și vă duceți?
– Mă duc”, a mărturisit un alt bărbat.

”- Cum au fost, buni?
– Foarte buni.
– Nu e cam dimineață pentru mici?
– Nu, păi n-am mâncat dimineață. Am venit special pentru vaccin și am zis că întârzii că e coadă mare. Dar a mers repede”, a recunoscut un alt pacient.

Oferta a fost stabilită doar pentru mici, deoarece oamenii au putut să aleagă ce vaccin aleg. Au avut la dispoziție serul Pfizer și cel produs de Johnson & Johnson.

Rapelul tot la Obor sau la orice alt centru

”Reporter: O porție de fasole pe când?
Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: Fasole nu facem aici. Eu sper că acest eveniment cu mici să îl repetăm în fiecare final de săptămână. Avem săptămâna aceasta și săptămâna viitoare antamate”.

Centrul de vaccinare din Piața Obor va rămâne deshis tot weekendul: vineri până la ora 20, sâmbătă programul va fi tot 8-20, iar duminica se va închide la 6 seara. Pentru rapel, oamenii se pot întoarce în Piața Obor sau pot alege oricare alt centru de vaccinare.

Cu sau fără mici, peste 4,3 milioane de români au făcut până acum schema completă de vaccinare. Și pentru prima dată România este verde pe harta epidemiologică a Europei.