Simona Halep avea oricum interzis la Wimbledon
Simona Halep avea oricum interzis la Wimbledon

Chiar dacă era aptă din punct de vedere medical, Simona Halep nu ar fi putut participa la turneul de la Wimbledon, iar acum s-a aflat și motivul. Presa din Marea Britanie a scris acum, iar informația a fost confirmată de Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep.

Simona Halep avea oricum interzis la Wimbledon

Simona Halep a avut un an de coșmar. S-a retras rând pe rând de la cele mai importante turnee de tenis. Toate obiectivele pe care și le-a impus Simona Halep la început de an s-au destrămat ca un castel de nisip, iar asta din cauza accidentărilor foarte dese.

Tot din cauza unei accidentări, Simona Halep a fost nevoită să se retragă și de la Wimbledon, dar a anunțat că nu va mai participa nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acum însă s-a aflat că Simona Halep nu ar putut participa la Wimbledon nici dacă era aptă din punct de vedere fizic.

Simona Halep avea oricum interzis la Wimbledon
Simona Halep avea oricum interzis la Wimbledon

Informația a apărut în Daily Mail

Jurnaliștii de la Daily Mail au scris că Simona Halep a luat contact în avionul care o transporta la Londra cu o persoană infectată cu coronavirus. În aceeași situație s-a aflat și britanica Johanna Konta, care nu a putut lua parte la competiția din acest an după ce s-a aflat în contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19.

Cel care a confirmat cumva povestea jurnaliștilor de la Daily Mail a fost chiar antrenorul Simonei Halep, care a recunoscut că se află în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Antrenorul este foarte nemulțumit că trebuie să stea în izolare, dși are ambele vaccinuri făcute.

Darren Cahill a confirmat totul

”Sunt în autoizolare de luni, după ce NHS Track&Trace a considerat întreg zborul nostru din 21 iunie către Marea Britanie ca fiind cazuri de contact direct cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid câteva zile mai tărziu. 

Patru teste negative în ultimele opt zile şi vaccinat cu schema completă înseamnă zero. Total dezamăgit”, a scris Darren Cahill pe Twitter, conform spotmedia.ro.