Benone Sinulescu este in coma
Benone Sinulescu este in coma

O veste tristă a îngrozit lumea muzicii populare din România, dar și întreaga țară! Îndrăgitul cântăreț Benone Sinulescu se zbate între viață și moarte, după ce a fost găsit căzut în propria sa casă.

Benone Sinulescu este în comă

Cântărețul de muzică populară Benone Sinulescu a fost găsit leșinat în propria sa casă în urmă cu câteva zile, însănu a fost dus la spital, ci la un centru de boli paliative, unde apropiații săi spun că nu primește îngrijirea medicală de care are mare nevoie acum.

”Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stinge fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad”, a transmis fostul impresar al lui Benone Sinulescu, scrie impact.ro.

Benone Sinulescu este in coma
Benone Sinulescu este in coma, iar sotia sa nu vrea sa il aduca la un spital din Bucuresti

Este într-un centru pentru paleați

Aceeași persoană a explicat că starea de sănătate a cântărețului a început să degenereze în urmă cu un an. Rămas izolat după izbucnirea pandemiei de coronavirus, Benone Sinulescu nu a putut ajunge la specialistul de care avea nevoie.

”Când în sfârșit, aflat într-o stare gravă, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timișoara, acesta a tras un semnal de alarmă și a spus că Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza înfundării arterei carotide și care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult (valori ale tensiunii și de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă”, a mai transmis fostul impresar al artistului.

Impresarul spune că locul în care se află acum Benone Sinulescu nu este deloc potrivit pentru el, deoarece nu are un RMN sau alte aparate de făcut analize complexe. Mai mult spune că surse din clinică i-au spus că artistul poate muri oricând.