Benone Sinulescu trece prin momente grele
Benone Sinulescu trece prin momente grele

Benone Sinulescu trece prin momente grele. Familia, pregătită de înmormântare. Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a făcut, plin de supărare, o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate a celebrului artist.

Benone Sinulescu, momente cumplite. Familia artistului se pregătise de înmormântare

Benone Sinulescu trece prin momente grele. Familia artistului era pregătită de înmormântare, după cum informează fostul impresar al cântărețului de muzică de populară.

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost găsit căzut în casă, inconștient, și a fost dus de urgență la spital. Medicii nu au făcut precizări privind starea sa de sănătate, în schimb, fostul impresar al acestuia, a spus totul. Benone Sinulescu a fost transferat într-un centru de îngrijiri paleative.

Benone Sinulescu si sotia sa
Benone Sinulescu si sotia sa

Dragostea poate să omoare

Scandal pe internarea lui Benone Sinulescu. Fostul impresar o acuză pe soția sa că se opune transferării artistului la un spital din Timişoara pentru a fi operat: Câteodată, dragostea prea mare poate să omoare

A avut mai multe căderi, din câte știu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să știu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puțin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oaameni care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgențe”, a spus Ionuț Pavel pentru Fanatik.

Raed Arafat, rugat să se implice în cazul Benone Sinulescu

Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa”, a mai spus Ionuț Pavel.

De asemenea, fostul impresar s-a interesat pe parcursul ultimelor ore cum a fost tratat cântărețul. Inițial, acesta fusese dus la un centru privat de lângă Arad. Acolo i se dăduseră pastile ca să îl liniștească.

Familia lui Benone Sinulescu credea că acesta o să moară

Familia se pregătea de înmormântare deja”, a mai spus Ionuț Pavel. Acesta a adaugat că nu dorește să creeze polemici pe marginea acestui subiect și că se roagă pentru ca marele artist în vârstă de 84 de ani să se pună pe picioare.

Benone Sinulescu a trecut prin clipe dificile, viața fiindu-i în pericol, după ce în cursul zilei de joi a fost găsit inconștient în propria locuință. Celebrul artist a îngrijorat pe toată lumea, de la familie, apropiați și până la fanii lui, care-l iubesc. Inițial, s-a zvonit faptul că viața lui Benone Sinulescu atârnă de un fir de ață, însă la câteva zile după ce a primit îngrijiri medicale, Ionuț Pavel, fostul impresar al cântărețului, a făcut noi declarații despre starea lui de sănătate actuală.

Benone Sinulescu pare să își revină

Astfel, apropiatul cântărețului a povestit, la un post de televiziune, faptul că Benone Sinulescu este din ce în ce mai bine, este acum conștient, lucid și poate să vorbească cursiv. De asemenea, potrivit spuselor lui Ionuț Pavel, soția marelui artist nu dorește să dea mai multe detalii despre cum se simte Benone Sinulescu.

Important e că e la spital și important e că e îngrijit de o echipă medicală competentă și nu mai este în acel centru de îngrijiri paleative. Joi a căzut și nu s-a mai ridicat și atunci în loc să fie dus la Urgențe a fost du la centrul de îngrijiri paleative.

După ce a apărut în presă, l-au suit repede într-o ambulanță și l-au trimis la Urgențe”, a dezvăluit Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, la Antena Stars.