Liviu Dragnea, dupa iesirea din puscarie
Liviu Dragnea, dupa iesirea din puscarie

Imagini incredibile cu Liviu Dragnea, la scurt timp după eliberare, acasă, la un pahar de whisky. Ce a făcut fostul șef al PSD imediat după ce a ieșit din penitenciarul Rahova, vedeți în articolul de mai jos.

Cum s-a relaxat Liviu Dragnea imediat cum a ajuns acasă. Cu cine a petrecut fostul șef al PSD VIDEO

Imagini incredibile cu Liviu Dragnea, la scurt timp după eliberare, acasă, la un pahar de wiskey, au apărut pe rețelele de socializare.

Fostul lider PSD a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, și că se consideră deţinut politic. Cum s-a relexat fostul politician după eliberarea din pușcărie, aflați din articolul de mai jos.

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a petrecut alături de clientul său

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a postat pe Facebook o fotografie de grup acasă la fostul lider al PSD, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi Irina Tănase.

Momentul mult aşteptat!!! Doamne ajută!!! Liviu este acasă!! Fericire maximă!!!”, este mesajul Flaviei Teodosiu care însoţeşte poza de grup postată, joi pe reţeaua de socializare.

Codin Ștefănescu, alături de fostul lui șef, în ziua eliberării

Şi Codrin Ştefănescu a postat pe reţelele de socializare un video cu toţi cei menţionaţi mai sus, în timp ce se relaxează la un pahar de whisky.

Liviu Dragnea a spus că va lucra la firma fiului său după ieșirea din pușcărie. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa pe poarta închisorii.

Ce interdicții are Liviu Dragnea 

Fostul lider PSD nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

În replică, Marcel Ciolacu i-a urat multă sănătate lui Liviu Dragnea şi a precizat că nu va comenta declaraţiile acestuia referitoare la faptul că PSD este un partid condus de laşi.

PSD, preocupat de problemele românilor

Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au admis, astăzi, cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiţionată. Fostul politician s-a aflat în închisoare din 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.