Dan Bursuc ar fi violat-o pe Margherita de la Clejani
Dan Bursuc ar fi violat-o pe Margherita de la Clejani

Dezvăluiri șocante. Dan Bursuc ar fi violat-o pe Margherita de la Clejani. Totul s-ar fi întâmplat pe vremea când fiica Clejanilor era doar o copilă. De asemenea, familia de la Clejani ar fi ales să treacă sub tăcere incidentul incredibil.

Dan Bursuc, acuzat de viol. Fulgy spune că i-ar fi violat sora, pe Margherita de la Clejani

Lumea manelelor este în stare de șoc. Au fost făcute dezvăluiri șocante din care reies că Dan Bursuc ar fi violat-o pe Margherita de la Clejani. Violul ar fi avut loc pe vremea când Margherita avea 13-14 ani.

Dezvăluirile aiu fost făcute chiar de Fulgy de la Clejani, fratele Margheritei și fiul Vioricăi și al lui Ioniță. Acesta, aflat în arest la domiciliu, a făcut un live în care spune că sora lui ar fi fost abuzată sexual de către Dan Bursuc, pe vremea când aceasta ar fi avut în jur de 13-14 ani.

Fulgy nu a înțeles ce s-a întâmplat atunci. Abia în liceu a aflat

Fulgy spune că el la momentul respectiv nu a înțeles ce se întâmplase, dar că totul i-a fost clar prin ce a trecut sora lui după ce a ajuns la liceu.

Atunci, copiii ar fi râs de el vizavi de cele întâmplate cu sora lui, cu Margherita și cu Dan Bursuc.

Dezvăluirile lui Fulgy de la Clejani

Dacă io duc până la capăt ceea ce vreau să vă spun, mulți din milionarii României ajung la pușcărie, cu sentințe de peste 25 de ani de pușcărie, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă.

Tatăl meu s-a împrietenit cu Dan Bursuc, prieteni pe bune, poate să confirme Vijelie, Nuțu Cămătaru, toată lumea. Dintr-o prietenie și un simplu cum este tata, a fost păcălit de Bursuc. Dintr-o prietenie sinceră ce credeți că a făcut Dan Bursuc.

Margherita de la Clejani, victima lui Dan Bursuc?
Margherita de la Clejani, victima lui Dan Bursuc?

Margherita de la Clejani, violată de copilă de manelistul Dan Bursuc?

A violat-o pe sora mea minoră, la 13-14 ani. Eu am aflat în liceu, la Dinu Lipati, când băieții râdeau de mine, de ce i-a făcut Dan Bursuc lui sor-mea. Tatăl meu nu a luat nicio decizie…”, a spus Fulgy de la Clejani.