Fetita de 6 ani ucisa de unchiul ei, in padure
Fetita de 6 ani ucisa de unchiul ei, in padure

Caz cutremurător într-o pădure din județul Dâmbovița! Un bărbat în toată firea a ucis cu cuțitul o copilă de numai șase ani! Cazul a cutremurat comunitatea din localitatea Cojasca, mai ales după ce s-a aflat și motivul crimei abominabile.

Fetiță de 6 ani ucisă de unchiul ei, în pădure

O crimă înfiorătoare a șocat localitatea Cojasca și a întristat întreaga țară. Un bărbat și-a ucis nepoata, o fetiță în vârstă de doar 6 ani. Acesta se afla în conflict cu fratele său, tatăl fetiței, așa că s-a gândit la o răzbunare biblică!

Încă nu se știe de ce s-au certat cei doi frați, dar cert este faptul că unul dintre frați și-a luat nepoata în vârstă de 6 ani și au plecat spre pădure. Fetița a mers liniștită cu unchiul său, pe care îl cunoștea de când s-a născut. Acesta însă pentru a se răzbuna pe fratele său, i-a tăiat pur și simplu gâtul copilului cu un cuțit. A sunat după aceea la poliție, unde a spus exact ce făcuse.

Fetita de 6 ani ucisa de unchiul ei, in padure
Fetita de 6 ani ucisa de unchiul ei, in padure

”Autorul a fost găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei”

“Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței.

La fața locului polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei.

Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului). Autorul este în custodia poliției”, arată un comunicat al IPJ Dâmbovița.