Ludovic Orban nu se gandea ca Florin Citu vrea sa ii ia functia
Ludovic Orban nu se gandea ca Florin Citu vrea sa ii ia functia. Sursa foto: Mediafax

Ludovic Orban, atac dur la Florin Cîțu. Este incapabil să conducă PNL. Mulţi dintre susţinătorii premierului nu au încredere că acesta este capabil să conducă Partidul Național Liberal. Actualul președintele PNL a spus la Vrancea că nu s-a așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL.

Ludovic Orban îl face pe Florin Cîțu incapabil. Ce a spus președintele PNL despre actualul premier 

Ludovic Orban l-a atacat dur pe Florin Cîțu și spune că acesta incapabil să conducă PNL. Astfel, mulţi dintre susţinătorii premierului nu ar avea încredere în acesta că ar fi capabil să conducă Partidul Național Liberal. De asemenea, Ludovic Orban a spus la Vrancea că nu se aștept ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL.

Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL. Dimpotrivă, toate discuțiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie.

Ludovic Orban il considera un incapabil pe Florin Citu
Ludovic Orban il considera un incapabil pe Florin Citu

Ludovic Orban nu înțelege ce se întâmplă în PNL

De asemenea, nu m-am așteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL și au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii 4 ani de zile, acum să spună că președintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că președintele nu mai e bun.

Eu le-am și spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun înseamnă că nici voi nu mai sunteți buni, iar dacă voi susțineți că voi sunteți buni înseamnă că și eu sunt bun”, a spus Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Susținătorii lu Florin Cîțu nu au încredere în el?

De asemenea, președintele PNL crede că mulți dintre cei care îl susțin pe Florin Cîțu să ajungă în funcția de președinte al PNL nu îl și cred capabil să conducă partidul.

Să fim cinstiți și onești: noi știm foarte bine că mulți dintre cei care azi își clamează susținea pentru Cîțu de fapt nu îl consideră capabil să conducă partidul. De fapt, o fac din cu totul și cu totul alte motive decât dorința de a lua o decizie care să facă bine PNL-ului.

Ludovic Orban luptă pentru PNL cu toate armele

Nu cedez (…), indiferent câți vor fi în jurul meu voi da bătălia până la capăt și voi da bătălia cu toată forța pe care o am, voi da bătălia pentru PNL, pentru România. Îmi doresc un PNL cu oameni pe propriile picioare, un PNL liber, care votează conform propriei conștiințe și conform propriei convingeri și discernământ”, a mai spus Ludovic Orban.