Raluca Turcan a ales intre Florin Citu si Ludovic Orban
Raluca Turcan a ales intre Florin Citu si Ludovic Orban

Raluca Turcan a ales între Florin Cîțu și Ludovic Orban, care vor candida pentru conducerea Partidului Național Liberal. S-a decis și data algerilor, când liberalii vor vota președintele cu care vor participa la următoarele scrutinuri.

S-a aflat cu cine votează Raluca Turcan dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban

Raluca Turcan, ministrul Muncii, și-a făcut publică opțiunea pe care o va alege pe data de 25 septembrie, la Congresul Partidului Național Liberal, unde va fi ales președintele. Aceasta a scris un mesaj pe Facebook în care a spus exact cu cine votează și pentru ce o face.

Raluca Turcan a spus că îl susține pe premierul Florin Cîțu în alegerile din interiorul PNL pentru conducerea partidului. Mesajul acesteia arată că ”este nevoie de curaj în acțiunea politică pentru a produce o schimbare de substanță în România”. Florin Cîțu și actualul lider al liberalilor, Ludovic Orban, se vor confrunta la congresul de pe 25 septembrie.

Raluca Turcan a ales intre Florin Citu si Ludovic Orban
Raluca Turcan a ales intre Florin Citu si Ludovic Orban

Liberalii își aleg președintele în luna septembrie

”Este nevoie de curaj în acțiunea politică pentru a produce o schimbare de substanță în România și de aceea am decis să îl susțin pe Florin Cîţu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal.

Sper să fie o competiție politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte iar, în final, să fim uniți, toți membrii PNL, în jurul direcției înainte pe care o decidem la Congres. Îi doresc succes lui Florin Cîțu și îl asigur de sprijinul meu, iar colegilor mei, din partid și de la guvernare, le doresc și ne doresc curaj, să facem ceea ce românii așteaptă de la noi.

”Avem parteneriatul cu președintele Iohannis”

Niciodată în ultimii 30 de ani, PNL nu a fost într-o poziție mai bună să schimbe România. Avem două trimestre de creștere economică, după o criză majoră de sănătate și economică, pe care încă nu am depășit-o complet. Avem banii europeni din PNRR și un cadru de reforme pe care le-am început și pe care, dacă găsim curaj să le ducem la capăt, am schimba țara în bine, așa cum nu a fost vreodată posibil în 30 de ani. Avem parteneriatul cu președintele Iohannis și toată susținerea de la nivelul Uniunii Europene.

Un real exercițiu democratic intern va da PNL energia si forța necesare pentru a duce la bun sfârșit reformele așteptate de români!”, arată mesajul transmis de Raluca Turcan pe Facebook.