Un preot din Bacau facea lucrarea Satanei
Un preot din Bacau facea lucrarea Satanei

Un preot din Bacău am putea spune că făcea lucrarea Satanei, deoarece nu respecta nimic din Sfânta Scriptură. Propovăduia cuvântul Domnului ziua, iar noaptea se transforma într-un adevărat monstru cu chip de om.

Un preot din Bacău făcea lucrarea Satanei

Un preot din Bacău a fost reținut de procurori, după ce aceștia au descoperit că omul lui Dumnezeu era, de fapt, un proxenet. Preotul a fost reținut pentru 24 de ore și se pare că face parte dintr-o rețea complexă de prostituție. Preotul în cauză este doar unul dintre cei șase lideri ai grupării respective. Din rețea mai fac parte alți patru bărbați și o femeie.

Reprezentantul BOR era cel care se ocupa de locațiile unde se desfășura activitatea, acesta punând la dispoziție apartamente în regim hotelier. Ziarul de Bacău infomează că sute de băcăuani au apelat la serviciile domnișoarelor care se prostituau pentru preot și colegii săi.

Un preot din Bacau facea lucrarea Satanei
Un preot din Bacau facea lucrarea Satanei

Preotul era proxenet cu ”acte-n regulă”

În cursul zilei de joi au fost efectuate opt percheziții în urma cărora au fost confiscate mai multe sume de bani dar și două arme de foc. Cei șase au fost prezentați Parchetului Judecătoriei Bacău cu propunerea de arestare preventivă. 25 de tinere își ofereau serviciile clienților, iar acestea erau plasate în 11 locații de pe raza muncipiului Bacău.

Anunțurile unde clienții se putea adresa pentru astfel de servicii erau postate în mediul online. Pe un cunoscut site de anunțuri erau publicate fotografii cu fetele precum și serviciile pe care le ofereau acestea. Acest lucru nu este unul necunoscut, având în vedere că acest tip de ”afacere” se practică de zeci de ani în România sub această formă.

Totul se petrece cu știința autorităților dar fără a se lua măsuri în acest sens. Psihologul criminalist Tudorel Butoi a venit cu o propunere la sfârșitul anilor ’90. Potrivit acestuia, fetele respective au câte o persoană care le supraveghează, dar pentru că activitatea nu este reglementată, problemele continuă să existe într-un cerc vicios.

”Toate au ‘pește’. Eu, cu generalul Dabu, încă din 1992, la Congresul Internațional pentru Turism, care s-a desfășurat în România, am propus legalizarea prestării de servicii sexuale, care ar fi fost o lovitură mortală dată peștilor, pentru că în afara cadrului legal care s-ar fi instituit, toți cei care făceau prostituție la colțul străzii, ar fi făcut 20 de ani de pușcărie – așa am propus. Și atunci, le aveai pe fetele acestea monitorizate, protejate sexual, medical, cu siguranța locului de muncă, prestarea actului sexual ca ocupație, cu pensie și așa mai departe”, a declarat Tudorel Butoi pentru B1TV.ro.