Preot cuceritor la Calarasi. S-a dat la o fata de 14 ani
Preot cuceritor la Calarasi. S-a dat la o fata de 14 ani

Preot înregistrat când voia să cucerească o adolescentă în timpul spovedaniei. Totul s-a întâmplat în Călărași. Amănuntele incredibile, în articolul de mai jos.

Preot pedofil la Călărași. A vrut să cucerească o fată de 14 ani în timp ce o spovedea

Un preot a fost înregistrat în timp ce voia să cucerească o adolescentă în timpul spovedaniei. Fata, care nu avea mai mult de 14 ani, i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat la Biserică, în ajunul Paștelui, iar femeia a sunat la poliție.

Preotul îndrăgostit a fost înregistrat chiar de fată, cu telefonul mobil, în timp ce o spovedea, în comuna Curcani. Localnicii susțin că parohul este vinovat în acest caz și că nu mai au încredere să își lase soțiile să se spovedească la el.

Biserica din Curcani
Biserica din Curcani

Localnicii îl văd vinovat pe preot

El e vinovat. Eu l-aș sancționa”, ”Dacă aș fi părintele acelei fete l-aș… Nu l-ar mai cunoaște nici SMURD-ul” și ”Dacă ar fi fiica lui, să se ia altcineva de ea, cum ar fi? Cum i-ar veni?” și ”Păcat. Că a obținut și el un post aici. Că să ocupi un post de ăsta durează mult… Care are bani dă, care nu… Uite, acum dă cu piciorul la toate alea”, au fost câteva dintre părerile localnicilor, potrivit Digi 24.

După cum se poate afla din conversația pe care preotul din Călărași a avut-o cu minora, parohul a mai avut o tentativă să o cucerească pe această fată, în urmă cu câțiva ani, când era mult mai mică.

Comuna deja vorbea de faptele preotului

În plus, el era conștient că în comună oamenii au început să vorbească despre acest lucru. Polițiștii au început verificările și au semnalat cazul și Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Conversația dintre preotul cuceritor și tânăra copilă

Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!
Copilă: Am auzit, da!
Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.
Copilă: A, nu!
Preot: Ba da!
Copilă: Nu!
Preot: Ba da, voiai să zici ceva.
Copilă: Nu voiam!
Preot: Sigur?
Copilă: Sigur!”, a fost conversația dintre preot și adolescentă.