Viorel Lis a spus unde vrea sa fie inmormantat
Viorel Lis a spus unde vrea sa fie inmormantat

Oana Lis a făcut anunțul trist. ”Viorel mi-a zis unde vrea să fie îngropat şi că o să mă iubescă și după moarte”. Oana Lis face noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Fostul edil al Bucureștiului are probleme serioase de sănătate, motiv pentru care nici nu mai iese din casă. Vedeta a mărturisit că cei doi au vorbesct tot mai des de ziua când Viorel Lis va trece pe lumea cealaltă.

Oana Lis trăiește un coșmar. Viorel Lis, grav bolnav, a spus unde vrea să fie îngropat

Oana Lis trăiește un coșmar. Soția fostului primar al Capittalei a făcut anunțul trist. ”Viorel mi-a zis unde vrea să fie îngropat şi că o să mă iubescă și după moarte”.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis este tot mai rea, astfel că fostul primar nici nu mai poate ieși din casă. De asemenea, cei doi discută tot mai mult de ziua în care acesta va deceda.

Oana are mai multă putere decât se aștepta

Ultimele probleme de sănătate ale fostului primar au condus la discuții serioase între el și soția sa despre ziua în care va trece în neființă.

Vedeta a mărturisit că prin prisma meseriei de psiholog a avut mult mai multă putere decât se aștepta să discute cu Viorel Lis despre înmormântarea sa.

Viorel Lis o iubeste mult pe Oana
Viorel Lis o iubeste mult pe Oana

Viorel Lis o s-o iubească pe soția sa și după moarte

Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.

Viorel nu poate să vină pe plajă pentru că e prea mult de mers pentru el, mai diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Viorel Lis și-a făcut testamentul

Viorel Lis, fostul edil al Bucureștiului, în vârstă de 77 de ani, a anunțat că și-a făcut testamentul, iar cea care va moșteni totul de pe urma sa este actuala soție, Oana Lis.

În ultima vreme, sănătatea lui Viorel Lis este din ce în ce mai precară, iar acesta s-a gândit că e momentul să se hotărască cui îi va lăsa moștenire bunurile materiale.

Oana Lis, moștenitoarea lui Viorel Lis

El a desemnat-o pe Oana Lis, însă presupusa avere a lui Viorel Lis nu este nici pe departe una considerabilă, așa cum aveau unii impresia.Fostul edil al Bucureștiului trăiește din pensia pe care o câștigă, iar bunul cel mai de preț pe care îl va lăsa Oanei este apartamentul în care locuiesc în prezent cei doi.

Lis a mai precizat că după primul divorț, el a lăsat totul fostei soții și copiilor, astfel că de atunci a trăit în condiții extrem de modeste.