Politia Romana plaseaza anunturi false, in cadrul campaniei ”Vedere din spital”
Politia Romana plaseaza anunturi false, in cadrul campaniei ”Vedere din spital”

Poliția Română urmează să plasează pe internet anunțuri false! Totul face parte dintr-o campanie de conștientizare a pericolelor la care se expun șoferii atunci când apasă excesiv pedala de accelerație! A fost lansată campania ”Vedere din spital”.

Poliția Română plasează anunțuri false, în cadrul campaniei ”Vedere din spital”

Oamenii legii sunt deciși să-i facă pe șoferi să nu mai depășească viteza legală, așa că au lansat campania ”Vedere din spital”. Mai exact, aceștia au instalat într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui un pat de spital, pentru a le transmite șoferilor care accelerează spre mare că ar putea rata vacanța și ar putea ajunge în spital! Campania respectivă se desfăşoară la nivel naţional în perioada 10 august – 30 septembrie 2021.

În cadrul acesteia, Poliţia Rutieră va realiza acţiuni punctuale, astfel încât participanţii la trafic să conştientizeze care sunt riscurile la care se expun atunci când nu păstrează distanţa, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum şi mai ales nu respectă limita de viteză.

Viteza, motiv serios al accidentelor rutiere

”Anual, viteza neadaptată la condiţiile de drum este motivul pentru care se produc, în lunile de vară, îngrijorător de multe accidente rutiere grave. Prin această campanie, încercăm să facem conducătorii auto mai conştienţi de riscul la care se expun dacă depăşesc limita de viteză impusă, dacă ignoră regulile şi dacă au atitudini agresive sau teribiliste în conducerea autovehiculului.

Aşadar, Poliţia Română le recomandă şoferilor, pentru a preveni accidentele de circulaţie şi în vederea reducerii gradului de victimizare, să adopte o conduită preventivă, să respecte regulile de circulaţie şi să circule cu o viteză adaptată în permanenţă la condiţiile de drum”, notează Poliţia Română.

Poliția Română oferă cazare ieftină

Pentru această campanie, a fost realizat și un spot care va fi difuzat la radio, dar va fi difuzat și pe rețelele de socializare. Se vor distribui și flyere, dar vor fi plasate și ”anunțuri false”, care constă în oferte de cazare foarte ieftine. Atunci când vor fi accesate, utilizatorul va fi redirecționat către site-ul www.vederedinspital.ro.

Oamenii legii vor astfel să le comunice șoferilor mesajul campaniei chiar înainte să plece la drum, atunci când își pun la punct planul de vacanță și caută cazare. ”Dorim să devină conștienți de faptul că, dacă accelerează spre vacanță, vederea spectaculoasă la mare sau la munte, către care se grăbesc, se va transforma în vederea din spital”, a mai transmis Poliţia Română.