Fiica lui Pepe s-a ranit la joaca
Fiica lui Pepe s-a ranit la joaca

Pepe trăiește un coșmar. Fiica sa mai mică, Rosa, a ajuns de urgență la spital. Fiica lui Pepe nu a fost atentă şi a căzut când se juca în parc. Impactul a fost foarte puternic, astfel încât fetiţa a suferit o fractură la mâna stângă.

Fiica lui Pepe și-a rupt mâna în timp ce se afla în parc. Cine l-a anunțat pe cântăreț

Pepe trăiește un coșmar după ce fiica sa mai mică, Rosa, a ajuns de urgență la spital. Drama prin care trece Pepe: micuţa Rosa a ajuns la spital de urgență. Fetiţa a fost transportată la spital, pentru primele îngrijiri.

Medicii au constat că suferise o fractuă şi cea care l-a informat pe Pepe despre nefericitul eveniment a fost chiar fosta soţie, Raluca Pastramă, care îşi supraveghea fiica în spaţiul de joacă.

Pepe a divortat de Raluca Pastrama dupa ce aceasta l-a inselat
Pepe a divortat de Raluca Pastrama dupa ce aceasta l-a inselat

Raluca Pastramă a spus cum s-a întâmplat totul

Eram la joacă în parc şi totul s-a întâmplat când alerga. A căzut şi gata. S-a ales cu o minunăţie de fractură de os la mâna stângă. Acum facem deja haz de necaz.

A înţeles toată lumea, şi ai mei, şi Pepe, că se putea întâmpla oricui, aşa că am trecut cu bine peste această chestiune care putea, în alte împrejurări, să ne dea ceva bătăi de cap. Din fericire, nu a fost cazul!”, a spus Raluca Pastramă pentru Playtech.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat după opt ani de căsnicie

Pepe şi Raluca Pastramă au divorţat la notar în februarie 2021, după opt ani de căsnicie. Artistul a fost cel care a anunţat ruptura, în noiembrie 2020. Tot la notar a divorţat Pepe şi în 2011, când s-a despărţit de Oana Zăvoranu.

Pepe şi-a exprimat dorinţa de-a mai avea copii. Vedeta TV a făcut-o chiar într-un interviu acordat înainte să își asume relația cu Yasmine Ody. ”Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta. Nu sunt genul.

Pepe ar vrea să își refacă viața 

Dacă găsesc ceva serios, mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, declara Pepe pentru Antena Stars.