Medicii l-au resuscitat pe barbat, insa acesta a decedat la spital
Medicii l-au resuscitat pe barbat, insa acesta a decedat la spital

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Neamț, a avut parte de o moarte groaznică după ce a fost găsit tras în țeapă, într-un gard. Incidentul s-a petrecut după ce victima a băut cu doi prieteni.

Un tânăr beat a vrut să sară un gard, numai că a sfârșit prin a fi tras în țeapă. I-a fost străpunsă artera femurală

Un bărbat a avut parte de o moarte graoznică după ce a încecat să sară un gard, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, tânărul a sfârșit prin a fi tras în țeapă.

Moartea groaznică s-a petrecut noaptea trecută, pe 22 august 2021, în localitatea Nemţişor, comuna Vânători, judeţul Neamţ, când un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit după ce a fost străpuns de ţepuşele unui gard.

Barbatul a vrut sa sara gardul
Barbatul a vrut sa sara gardul

Tânărul băuse mai toată ziua, astfel că refelexele îi erau mult încetinite

În decursul zilei de duminică acesta a consumat băuturi alcoolice cu doi cunoscuţi, în localitatea menţionată, însă la un moment dat a plecat, după care a hotărât să se întoarcă. Astfel că a vrut să sară un gard, dar acest lucru i-a fost fatal.

În jurul orei 22.30, proprietarul imobilului a auzit strigăte şi ieşind în faţa imobilului a identificat un bărbat de 40 de ani, care era agăţat de ţepuşele din metal ale porţilor imobilului său. În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, găsim notat într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Neamţ.

Propietarul imobilului unde s-a întâmplat tragedia a chemat imediat ajutor

Proprietarul imobilului nu a stat pe gânduri și a solicitat ajutor la numărul unic de urgenţă 112, iar echipajul de Serviciul de Ambulanţă a găsit victima, care avea domiciliul într-o comună învecinată, Pipirig, într-o baltă de sânge, în stop cardio-respirator.

Astfel că leziunea a fost fatală prin străpungerea arterei femurale de o ţepuşă din gard. Cu toate acestea, pacientului i-au fost efectuate manevre de resuscitare şi transportat la Spitalul Orăşenesc din Târgu Neamţ, însă imediat după a survenit decesul.