Marius Sumudica a fost dat afara de la CFR Cluj
Marius Sumudica a fost dat afara de la CFR Cluj

Marius Șumudică a fost dat afară de la CFR Cluj! Antrenorul a fost anunțat în mod oficial de…paznicul stadionului, care l-a anunțat că nu mai este antrenorul lui CFR Cluj și probabil că nu i-a mai permis nici accesul pe stadion! Bătaia din vestiar s-a lăsat cu demiteri în lanț!

Marius Șumudică a fost dat afară de la CFR Cluj

S-a lăsat cu demiteri pe bandă rulantă la CFR Cluj, după înfrângerea usturătoare cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2 și bătaia generală care a urmat în vestiarul echipei. Chiar și antrenorul Marius Șumudică a fost pus pe liber, după mai bine de 40 de ore de incertitudine. Acesta a aflat, se pare, de la portarul stadionului, care l-a informat că nu mai este antrenorul CFR-ului.

Așadar, întreaga conducere a CFR Cluj a fost destituită de patronul Ioan Varga, care l-a demis pe președintele Marian Copilu, dar li pe Marius Șumudică și întregul său stuff. Pe lângă înfrângerea în fața echipei Steaua Roșie Belgrad, se pare că ultima picătură care a umplut paharul a fost bătaia iscată de după meci în vestiarul lui CFR, când s-au împărțit pumni și picioare și scaunele au zburat prin aer.

Marius Sumudica a fost dat afara de la CFR Cluj
Marius Sumudica a fost dat afara de la CFR Cluj

Șumudică nu a vrut să plece 

„Cum să plec? Niciodată, nu o să plec niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Nu îmi voi da demisia niciodată. Pentru ce să plec? Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec”, declara Marius Șumudică la conferința de presă de după înfrângerea rușinoasă.

Marius Sumudica a plecat de la CFR ClujDemiteri în lanț, după bătaia generală din vestiar
Chiar dacă Șumudică nu și-a dat demisia, patronul a decis într-un final să-l demită, după o perioadă scurtă în care acesta a stat pe banca lui CFR Cluj. Acum, Marius Șumudică are de primit 300.000 de euro, salarii restante şi prima de reziliere.

Cine vine antrenor la CFR Cluj

Acum s-a aflat și numele viitorului antrenor al CFR! Este fostul antrenor al vișiniilor, Dan Petrescu, care deja a fost văzut în Cluj, unde a venit pentru preluarea echipei. Acesta însă se pare că nu va sta pe banca tehnică a echipei la meciul cu rivala FCSB.

Cel care va fi ”principalul” la acest meci va fi, probabil, Vergil care cunoaşte bine echipa de sezonul trecut şi este foarte apreciat de jucători. Dan Petrescu şi staff-ul său vor prelua oficial echipa săptămâna viitoare, după înregistrarea rezilierii contractului lui Marius Şumudică. CFR Cluj-FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00.