Simona Halep a devenit o femeie libera
Simona Halep a devenit o femeie libera

Simona Halep a făcutprimele declarații după divorțul de Toni Iuruc. Ce rugăminte are fosta nnumărul 1 WTA pentru presa din România. Simona Halep este o femeie liberă. Sportiva și omul de afaceri Toni Iuruc și-au legalizat despărțirea astăzi, semnând actele în fața notarului.

Simona Halep, primele declarații despre divorțul de Toni Iuruc. Ce a anunțat sportiva

Simona Halep și Toni Iuruc s-au depspărțit oficial la mai puțin după un an de la cununia civilă. Cei doi și-au oficializat divorțul după ce au semnat actele în fața notarului. În aceste zile complicate, fosta numărul 1 WTA nu scos nicio vorbă, însă la două ore după ce a plecat din biroul notarului a transmis un mesaj pe Instagram.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a spus jucătoarea din România.

Toată lumea a fost surprinsă de divorțul celor doi

Ruptura dintre Simona Halep și Toni Iuruc a fost o mare surpriză pentru toată lumea, mai ales că cei doi programaseră nunta în luna noiembrie, la Sinaia, iar în toate postările de pe rețelele sociale apăreau fericiți. Nimeni n-a bănuit că lucrurile merg atât de rău între ei, astfle încât să se ajungă la despărțire.

Dacă Simona Halep a fost tăcută, Toni Iuruc a fost cel care și-a asumat să stea de vorbă cu jurnaliștii, atunci când s-au prezentat la notariat. Și nu doar o dată. Toni Iuruc a făcut declarații și după ce a ieșit de la notar.

Anunțul lui Toni Iuruc înainte de a se prezenta în fața notarului

„Am plecat pe un drum separat. Nu căutați senzaționalul, că nu există, suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Deci nu căutați senzaționalul. Nu aveți ce să găsiți”, a declarat Toni Iuruc, asaltat de ziariști.

Toni Iuruc, ironic în declarațiile de după divorț

De asemenea, înainte să plece, fostul soț al Simonei Halep a fost ironic. Întrebat dacă există șanse de împăcare, bărbatul a transmis că „mașina merge doar înainte”.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în luna septembrie a anului trecut și aveau programată nunta, la Sinaia, pe 13 noiembrie a acestui an, zi care nu le-a purtat noroc. Cei doi foști perteberi nu au vrut să facă publice motivele care au adus la ruptura definitivă.