Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc
Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. Care este motivul. Căsnicia fostei numărul 1 WTA și a omului de afaceri nu aținut decât un an. Pe 13 noiembrie, dată cu ghinion, ar fi trebuit să aibă loc nunta. Toate amănuntele, în rândurile de mai jos ale articolului.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. Ajung în fața notarului chiar de Sfânta Maria Mică

Este cutremur în sportul românesc după ce s-a aflat că Simona Halep divorțează de omul de afaceri Toni Iuruc. Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord.

Sursele ProSport susțin că Simona Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de mâine, joi, 8 septembrie, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Simona Halep și Toni Iuruc nu au nimic de împărțit

Foarte interesant este faptul că partenerii nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit de la începutul căsătoriei, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație.

Despărțirea s-a întâmplat în cea mai mare discreție. De asemenea, motivul divorțului ar fi divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivă a Simonei Halep.

Părinții i-au trimis în Grecia. Degeaba

În plus, părinții campioanei ar fi insistat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, însă în direcția rupturii definitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct: divorțul la notariat!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Însă, cei doi nu vor mai forma un cuplu și după niciun an de când Simona și-a schimbat statutul, pentru sportiva noastră va urma divorțul!

În noimebrie trebuiau să facă nunta

Nunta era programată să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă special la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nașii urmau să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Cum a cerut-o Toni Iuruc pe Simona Halep de soție

Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie în timp ce se aflau la vila din Pipera și urmăreau un film. După ce „Simo” a acceptat, imediat a urmat un foc de artificii, iar de show-ul respectiv s-a ocupat Toni Mihale, la rugămintea lui Toni Iuruc.