Zvonul infiorator legat de cauza decesului Reginei Elisabeta 
Zvonul infiorator legat de cauza decesului Reginei Elisabeta 

Un zvon înfiorător circulă printre personalul de la Palatul Buckingham legat de cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Casa Regală nu a ascuns nicio clipă faptul că Regina se simte rău și a fost comunicat oficial faptul că suverana se simte rău. În plus, a fost afișat în mod public imediat după decesul reginei un mesaj la Buckingham prin care supușii săi erau informați că aceasta a trecut în neființă. Cu toate acestea, nu s-a vorbit deloc despre cauza morții Reginei Elisabeta.

Zvonul înfiorător legat de cauza decesului Reginei Elisabeta 

Așadar, cauza morții Reginei Elisabeta nu a fost făcută publică în niciun raport, iar membrii Casei Regale nu au suflat nicio vorbă despre acest aspect. Cu toate acestea, în cercul restrâns al angajaților Casei Regale circulă un zvon legat de cauza decesului suveranei.

Publicația spaniolă Antena 3 a publicat recent un articol în care dezbate pe larg acest subiect și se pare că au surse credibile care spun că moartea Reginei Elisabeta ar fi survenit după ce suverana ar fi suferit o căzătură!

Zvonul infiorator legat de cauza decesului Reginei Elisabeta 
Zvonul infiorator legat de cauza decesului Reginei Elisabeta

Un fost angajat al Casei Regale rupe tăcerea

Cel care a vorbit despre acest lucru este Charles Elwell, un căpitan în retragere al Gărzii Regale britanice, care a servit ani de zile Familiei Regale. El a rămas în relații bune cu angajații Casei regale, așa că are informații foarte credibile.

„Ceea ce am auzit este că a avut o cădere. La această vârstă, dacă cazi la duș sau pe scări, poate fi fatal”, a spus el.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit pe data de 8 septembrie, la Castelul Balmoral, din Scoția, pe care l-a iubit toată viața. Aici a trăit cele mai frumoase momente din viața ei, alături de familia sa. Aici aveau loc grătare în familie, iar Regina chiar spăla vasele, alături de partenerul său de viață, Prințul Consort Filip.

Suverana a murit liniștită, sub supraveghere medicală, iar la căpătâiul său au stat toți cei patru copii ai săi, dar și nepoții. A fost înconjurată de cei dragi, care acum se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Funeraliile Reginei Elisabeta vor avea loc luni,pe data de 19 septembrie.