Alexandru Arsinel a murit la varsta de 83 de ani
Alexandru Arsinel a murit la varsta de 83 de ani

Lumea teatrului este din nou în doliu, după moartea lui Alexandru Arșinel! Îndrăgitul actor avea 83 de ani și suferea de mai multe boli. A fost internat în spital în nenumărate rânduri, în ultima perioadă. Actorul avea probleme serioase cu inima, dar sănătatea sa a fost șubrezită de o boală de rinichi. A făcut translant, însă de atunci starea sa de sănătate s-a deteriorat constant.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a murit pe un pat de spital, la vârsta de 83 de ani. Medicii au încercat să facă totul pentru îndrăgitul actor, însă inima sa s-a oprit din cauza problemelor cardiace.

Avea probleme grave de sănătate și suferise chiar și un trasplant renal, în urmă cu câțiva ani. Actorul fusese supus de două ori și unor intervenții pe cord deschis. În plus, a fost infectat și cu coronavirus de mai multe ori, iar virusul se pare că i-a slăbit puternic organismul.

Alexandru Arsinel a murit la varsta de 83 de ani
Alexandru Arsinel a murit la varsta de 83 de ani

Internat la azil de fiii săi

Starea de sănătate nu i-a mai permis anul acesta să urce pe scenă, locul pe care l-a îndrăgit cel mai mult. Suferea mult din această cauză, însă s-a văzut nevoit să renunțe la teatru.

S-a scris că a fost trimis la azil de către fiii săi, însă lucrurile nu au stat chiar așa. Azilul în care Alexandru Arșinel și-a petrecut o parte din această vară era unul de lux, unde beneficia de tratamente multiple. Actorul beneficia de condiții demne de un hotel de lux la zil, printre care și jacuzzi, în contul a 1.000 de euro pe lună.