Profetiile cutremuratoare ale lui Nostradamus pentru 2023
Profetiile cutremuratoare ale lui Nostradamus pentru 2023

Ce a prezis Nostradamus pentru 2023. Sperăm să se fi înșelat. Prezicerile celui care a ghicit mai multe evenimente importante de-a lungul a sute de ani sunt mai mult decât groaznice.

Nostradamus, profeții înfiorătoare pentru anul 2023. Oamenii vor ajunge să se mănânce între ei

Nostradamus are câteva preziceri înfiorătoare pentru anul care stă să înceapă. Nostradamus prevede un posibil război mondial, dar și un mare foc.

Nostradamus a făcut preziceri cum că războiul și foametea vor apărea în 2022, lucru adeverit din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

Nostradamus a facut aproximativ 1000 de profetii in cartea sa
Nostradamus a facut aproximativ 1000 de profetii in cartea sa

Războiul lui Vladimir Putin se va extide

Specialiștii în studierea profețiilor lui Nostradamus au oferit o nouă listă de evenimente care ar putea avea loc, conform celebrului francez, care a trăit între 1503 și 1566.

Astfel, conform celor scrise de Nostradamus, se pare că în 2023, războiul pornit de Vladimir Putin s-ar putea extinde la nivel mondial.

Ce orașe din Franța vor scăpa

„Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat Nostradamus în cartea lui cu profeții.

În plus, Nostradamus menționează două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, localități care ar scăpa de un eventual Armaghedon.

Foamete în 2023

Nostradamus a mai scris în profețiile lui despre lipsa de alimente și foamete, chestii cu care omenirea se vor confrunta în 2023.

Acesta mai prevede că „oamenii se vor mânca între ei”, din lipsa alimentelor.

Oamenii își vor mânca semenii

„Mierea va costa mai mult/ Prețul grâului îl va face pe om să-și mănânce semenul din cauza disperării”, a scris Nostradamus în carea lui despre anul 2023.

Peștii vor fierbe în Marea Neagră

De asemenea, Nostradamus preconizează pentru 2023 an cu temperaturi extrem de ridicate în zona noastră, spunând: „Peștele viu al Mării Negre va fierbe”.

Papa Francisc, înlocuit anul viitor de un Papă tânăr

Potrivit scrierilor lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare și la Vatican, existând o profeție care ar arăta că un papă tânăr îi va lua locul lui Papa Francisc,iar acesta va fi „ultimul papă adevărat”.

Câte preziceri a scris Nostradamus în cartea lui

Michel de Nostredame, cunoscut ca și Nostradamus, astrolog francez, și-a scris și publicat cartea „Profețiile” în anul 1555, iar multe dintre acestea s-au adeverit.

Cartea lui Nostradamus conține aproximativ 942 de previziuni.

Nostradamus a prevăzut ascensiune lui Hitler

Nostradamus a prevăzut cu sute de ani înainte ascensiunea lui Hitler în ceea ce privește al Doilea Război Mondial, dar și Revoluția Franceză (1789-1799).

Nostradamus a prezis asasinarea lui Kennedy și atacul terorist de la World Trade Center

În plus, Nostradamus a făcut referiri la fostul președinte al Americii, John F Kennedy, care va fi asasinat și atacurile teroriste din data de 11 septembrie la World Trade Center din New York.